Ülke ve Şehir Gündemi

Ülke ve Şehir Gündemi


AK Parti 7’inci Olağan Kongresi 24 Mart’ta Ankara Spor Salonu’nda yapılarak tamamlandı,öncelikle hayırlı osun.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildiği kongrede, AK Parti’nin yeni MKYK ve MYK üyeleri de belli oldu. Şehrimiz siyasetçilerinden Mehmet Özhaseki ve Mustafa Elitaş, AK Parti yeni yönetiminde görev almayı başardılar.

 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Mehmet Özhaseki ve TBMM Grup Başkan Vekili olan Mustafa Elitaş’ı tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

 

AK Parti Kayseri il yönetiminin Ankara’ya Otobüsler ile çıkartma yapması, otobüs içerisindeki maske mesafe kurallarını hiçe sayılarak görüntü vermesi bir de sosyal medyada paylaşılması hiçte hoş olmadı. Şehir içerisindeki denetimlerde maskesiz sokağa çıkan vatandaşlara esnafa para cezaları kesilirken bu görüntüler garip değil mi ?

 

Kongre yapılmasına tabiî ki diyecek bir sözümüz yok. Ama en azından bu kadar izdiham halinde değil de daha seyrek oturma düzenine sahip bir ortam da kongre yapılabilirdi.

 

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de vaka sayıları gün be gün artıyor maalesef. Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Ali Ramazan Benli, halkımızı daha tedbirli olmaları hususunda uyarıyorlar ve uyarmaya devam ediyorlar. Peki bunca emek, bunca çaba boşa mı gitti?

 

Daha önce turuncu renk olan şehrimiz kırmızı renk oldu. 7’den 77’ye tüm Kayserili hemşehrilerimizin kurallara daha sıkı uyması ve gerekli kişisel tedbirleri alması gerekiyor. Aksi takdirde bu durumun yaşatacağı olumsuzlukların cezasını hep birlikte ödemek zorunda kalırız.

 

Selam ve saygılarımla

Google+ WhatsApp