Lige başlarken

Lige başlarken


Süper ligin 2022 2023 sezonuna başlarken kayseri spor çağdaş hoca ile sözleşme imzaladı.

Hikmet hocanın sözleşmesi bittikten sonra yollarını ayırdı sonrada Hatay sporun hocası Ömer Erdoğan ile masaya oturuldu Ömer hoca geçen sezon Hatay sporda oldukça başarılı işlere imza attı.

Deyim yerindeyse büyük takımlara karşı oynattığı futbol ile göz doldurdu onun içinde kayseri sporun tercihi Ömer hoca idi taraftarların beklentisi de bu yönde idi.

Puan cetvellinde hedefiniz ilk altı ve Avrupa var ise giden oyuncular için yerlerine daha başarılı futbolcular getirmek lazım, anlaşılan o ki kayseri sporun transfer dosyası da kapalı yani transfer yasağı devam ediyor.

Bu eksiliği tamamlamak için alt yapıdan 4-5 futbolcuya sözleşme imza attırdı ve geçen sezon kiralık olarak verilen futbolcular döndü birde mensah iyileşip kadroya dâhil oldu. Alt yapıya önem veren Hikmet hocanın talebeleri bakalım bu sezon ne yapacak tecrübeli abileri ile kaynaşabilecek mi?

Yani aşı tutacak mı?

Kayseri sporun tesislerde Malatya spor ile yapmış olduğu hazırlık maçını izledim takımın yüzde 80 geçen sezonki futbolcular

Çağdaş hocayı izledim çok saldırgan çok hırçın 90 dakika boyunca yerine hiç oturmadı sürekli oyunu okudu sürekli talimatlar verdi. Verdi vermesinde futbolcular bu tepkilere ne karşılık verecek merak konusu

Kısacası kayseri sporun hedefi belli bu senede ligde kalabilmek

Elindeki bu kadroya evet diyen çağdaş hoca ile sözleşme imzaladı

Hoca havludan tavşan çıkarabilecek mi?

Bekleyip göreceğiz.

Trabzon spor ve Sivas spor ile Geçen hafta Türkiye kupası maçı oynandı maçı a TV yayınladı sizlerde izlediniz gerek maçı anlatan spiker gerekse yorumcu Erman Toroğlu’nu izledik aynı zamanda

Hakem Mete Kalkavan’ında TTF Başkanı Mehmet Büyükekşi bu maçı yöneten hakemden çok memnun kaldı mı? Anlaşılan o ki Hakemlerde sezona şaibeli başladı, çok da tartışmalı pozisyonlar ve kırmız kartlar vardı Mete Kalkavan es geçti ancak sarı karla pozisyonları geçiştirdi.

Anlaşılan o ki Bu hakemlerle bu sezon başlayacak ve bitecek.

Aman dikkat

TTF de Lobisi kuvvetli olan ligde puan cetvellinde belirli sıralamaya gelecek.

Selam ve saygılarımla….

Google+ WhatsApp