TERCİH SİZİN…

TERCİH SİZİN…


Beşiktaş maçı denince aklıma geçen sezon  Kayseri'de, Kadir Has Stadyu'munda  oynan Kayserispor Beşiktaş maçı geldi..

Ne mi geldi aklıma?

Hatırlayanlar bilir Cenk'in haksız yere almış olduğu penaltı…   

Şenol hocaya'da basın toplantısında sormuştum pozisyonu; penaltı demişti kendisi. Oysa eski spor hakemleri ve usta yazarlar ağırlıklı olarak pozisyonun penaltı olmadığı yorumlarında bulunmuşlardı.

Maç 1-1 berabere bitmiş ve bence Beşiktaş haksız yere Kayserispor'un 2 puanını çalmıştı. Geçen sezon yaşanan bu puan çalınması sonrasında kendi kendime acaba Kayserispor tüm bu yaşananların telafisi için gitmiş olabilir mi İstanbul'a diye düşündüm.

Maçı izlerken gördüm ki Kayserispor'da değişen hiçbir şey yok aynı tas aynı hamam

Beyler bu puan kayıplarını ikinci yarıda çok ararsınız

Umut Bulut'u Beşiktaş'ın sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül'ün formasından çekmesi sarı karttı bence. İkinci gol pozisyonu başlangıcında yine aynı futbolcunun kolu ile topu kontrol edip atak başlatması ve sonuncunda gol olmasına ne demeli.  VAR hakemlerinin bu pozisyonu maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya bildirmesi ama her ne hikmetse hakemin gol kararı vermesi yine Beşiktaş'lı Lens'in Rotman'a makas atarak çift girmesi kırmızı kart değil miydi? Elbette ki kırmızı karttı ve maalesef maç Kayserispor'un 2-0 mağlubiyeti ile sonuçlandı.

Maç sonu Ertuğrul Sağlam'ın açıklamalarına bakar mısınız faturayı oyuncularına kesmiş daha sonra klasik konuşmalar.

Hani hoca elinde santrfor oynatacak dört futbolcu vardı takımda yeteri kadar futbolcu vardı şimdide kadronun darlığından bahsediyorsun .

Peki Erol Bedir başkana ne demeli? 'Onlar iyi oynadı kazandılar' diyor. Siz değil miydiniz Fenerbahçe maçından sonra 3-2 galip geldiğiniz halde Şamil'in gördüğü kırmızı kart'ta kızılca kıyamet kopartan. Peki neden bu pozisyonlarda hakemi ve VAR'ı eleştirmediniz? Bu takım küme düşme hattına girince kaybettiğiniz bu puanlar için zor durum da kalırsınız. Bırakın Beşiktaşlılığı Ertuğrul hoca, bırakın Erol Başkan Beşiktaş kongre üyeliğini de Başkanlığını yaptığınız kayserispor'a sahip çıkın

Tercih sizin selam ve saygılarımla

Google+ WhatsApp