Endişe devam ediyor…

Endişe devam ediyor…


TÜRKİYE Futbol kamuoyu ve tüm kulüpler 1 Mayıs Cuma günü yapılacak olan toplantıdan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Mehmet Kasapoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı ile yapacağı toplantıdan çıkacak kararı bekliyor. 

Tüm Süper Lig ekiplerinin beklediği gibi Hes Kablo Kayserispor'da bekleyiş devam ediyor. 

Mart ayında korona virüs (Covid-19) nedeniyle ertelenen liglerin ardından sarı-kırmızılı kulüpte liglerin başlayıp, başlamayacağını merak ediyor.

Koranavirüs önlemleri kapsamında ara verilen liglerin akıbetinin ne olacağını tüm sporseverler merakla bekliyorlar. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Liglerin tekrar başlaması halinde en temel senaryo, lig ve kupa maçlarının 12-13 ve 14 Haziran'da kaldığı yerden başlayarak 26 Temmuz'da bitirilmesi. Ama bu konuda nihai kararı ay sonun’da Bilim Kurulunun vereceği raporlar belirleyecek" dedi. 

Birçok kulüp takım çalışmalarına Mayıs ayı başında yeniden başlamayı planlıyor. Söylendiği gibi 13 Haziran'da lig kaldığı yerden devam edecekse takımların yeniden kondisyon toplamaları şart. Takımların en büyük problemi kondisyon eksiği olmayacak. Bence en büyük 

Problem tüm motivasyonunu kaybetmiş sporcuların yeniden motive edilebilmeleri. Takımların kondisyonerlerinden daha çok psikologları devreye sokmaları gerekir. Ayrıca birçok futbolcunun sözleşmesi de Haziran'da bitmiş olacak. Önünü göremeyen ve sözleşmesi yenilenmeyen oyunculardan takım katkısı beklemekte bence büyük bir hata olur.

Peki bundan sonra şayet ligler devam eder ise, hes kablo kayseri spor lige nasıl başlar. 

Süper Lig’in kalan 8 haftasında zorlu mücadelelerin yaşanacağı aşikâr, temsilcimiz sezonun ilk yarsındaki performansı gösterecek olur ise sonumuz hüsran olur.

Dereyi görmeden de paçaları sıvamayalım çünkü sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yemek lazım boşuna dememişler atalarımız onun için sıra ile gitmek gerekir ise lige kaldığımız yerden yani.

Fenerbahçe ile deplasmanda Kadıköy’de oynayacağı maçtan en azından bir puan ile döner ise bu da takımın bence kırılma anı olur.

Çünkü ligin alt sıralarındaki rakipler ile puan farkını açmadan kapatır isek ve kendi sahamızdaki maçlardan ancak üç puan parolası ile çıkıp altın değerindeki puanları toplayıp ve ayni zamanda rakiplerinde puan kaybetmesini beklemekten başka çaremiz yok  

Hayırlısı demekten başka çare yok inşallah düşenin dostu olmayız 

Selam ve saygılarımla….

Google+ WhatsApp