İSLAM DEVLETLERI VE BATI

İSLAM DEVLETLERI VE BATI


İslam Devletleri diyorum; gözü yaşlı, kalbi kırık, yarını olmayan, geçmişi dolmayan Müslüman Devletleri... Bilir misiniz onları? Onlar her şeyi kardeşlik düzeniyle yoğuran fakat en çok acıyı çeken Peygamber ümmetleridir. 

Nerede mi? Her yerde inanın her yerde... 

Myanmar'dalar desem? 

Daha ismini dahi bilmiyoruz değil mi? Dünyanın unuttuğu Uzakdoğu ülkesidir. Müslümanlar haince ve kalleşçe katlediliyor orada. Çocuklar açlıkla bırakılıp öldürülüyor ve gömülmesine dahi izin verilmiyor.

Filistin'deler desem? 

 Müslümanların kapanmayan yarası olan, her gün televizyonların başında, elimizde çay bardakları kanepeye uzanmış, kendi yavrularımızın sesleri içerisinde kumanda elimizde, bir haber deryasında durmadan izlediğimiz yerdeler.

Sudan'dalar desem? 

Müslümanların açlık çektiği yer neresidir diye bir soru gelse, bu soruya gönlünüzün rahatlığıyla "Sudan" diyebilirsiniz.Tabii ki bunu cevaplarken bile gönlünüz paramparça olmayıp konuşabilirseniz.

Afganistan'dalar desem? 

20. yüzyıl mücahitlerinin önderi Abdullah Azzam’ın ülkesidir. Şimdi ne durumda ne halde hiç bileniniz var mı? Bir gece başınızı yastığa koyduğunuzda hiçbir çığlık yüreğinizi tırmaladı mı? 

Suriye'deler desem? 

Hz. Hüseyin’in başının bulunduğu, Hz. Bilal’in, Hz. Eyyüb’ün, Selahaddin Eyyubi’nin, Muhyiddin-i Arabi’nin yattığı yerdir.  

Peki ya Irak ve her yerdeler desem? 

Yine Batı yine Amerikalılar yine bir Müslüman ülkesi ve yine yüz binlerce, milyonlarca insanın katlediliği bir yer.  

Allah (C.C.) İslam Devletlerimizi ve başta Türkiye'mizi korusun.

 

Müslüman ülkelerimize Er-Rahman;

Batı ve hain ülkelere El-Kahhar ismini kullan Yarabbi...

Google+ WhatsApp