Mutlu Yıllar!

Mutlu Yıllar!


Süper Ligde 15. Haftayı geride bıraktık. Temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor, oynadığı 14 maçın sonunda topladığı 10 puan ile puan cetvelinin son basamağında yer alıyor. Geçen sezon covid-19 nedeniyle ligden düşmenin kaldırılması sayesinde Süper Ligde yeniden boy gösteren Kayserispor’da geçen yıldan bu yana değişen hiçbir şey yok. Geçen yıl yapılan hatalardan en ufak ders alınmadığı ayan beyan ortada. Yapılan yanlış transferler, yanlış teknik kadro seçimi, maddi sıkıntılar takımın bu duruma gelmesinin temel nedenleri. Lig başlarken Bayram Bektaş gibi yanlış bir teknik adamı takımın başına getirip bir de onun istediği transferleri gerçekleştirince balık baştan kopmuş oldu. Bayram hoca gönderilip yerine Samet Aybaba ile anlaşma sağlandı. Ama takım Bayram Bektaş’ın kurmuş olduğu takım olunca Samet hocanın da bu takımı düzeltmesi çok zor oluyor.

İlk yarıda geriye 5 maç kaldı. Bu 5 maçın sonunda en az bir 10 puan daha toplayıp ilk yarıyı 20 puanla tamamlamamız lazım. Devre arasında da takıma mutlaka nokta atışı transferler lazım. Takımda adam akıllı bir santrafor yok. 14 haftada attığımız gol sayısı sadece 10. Futbolda gol atamazsanız maç kazanamazsınız. Gol yollarında ki sorunu çözemezsek eğer Süper Lige veda etmek zorunda kalırız.

Yönetim yaşanan maddi problemleri vefa kampanyası ile çözmeye çalışıyor. Ama bu kopmak üzere olan bir kola yarı bandı yapıştırmakla eş değer. 5 bin TL, 10 bin TL ile çözülecek işler değil. Kayserispor’a şehrin iş adamlarının ve siyasetçilerin destek olmaları lazım. Bu takım şehrin takımı. Güçlü bir Kayseri için güçlü bir Kayserispor gerekli.

Hiçte güzel geçmeyen 2020 yılını geride bırakırken 2021 yılının hem ülkemize hem de şehrimize güzellikler getirmesini temenni ediyorum. En başta da covid 19 salgınının bir önce son bulmasını diliyorum. Mutlu yıllar dilerim…

Google+ WhatsApp