Yarınlar Daha Güzel Olacak...

Yarınlar Daha Güzel Olacak...


Süper Ligin 21. haftasında temsilcimiz Yukatel Kayserispor, Adana deplasmanında ligin flash ekiplerinden Adana Demirspor'a konuk oldu. Karşılaşma öncesi temsilcimizde önemli eksikler vardı. Afrika kupasına giden Mame Thiam en önemli eksik olarak ön plana çıkarken, sakat futbolcular Mensah, Kolovetsios, Campanharo ve Emre Demir maç kadrosunda yer almadılar. Ara transferde takıma dahil edilen Mert Çetin, Bertolacci ve Abdulkadir Parmak lisansları çıkmasına rağmen maç kadrosuna dahil edilmediler. Buna karşın rakip Adana Demirspor'da da maç öncesi önemli eksikler bulunuyordu. Takımın yıldızı ve en önemli gol silahı olan Balotelli, Afrika Kupasında olduğu için maçta görev alamadı.

Maça etkili başlayan ve rakibine üstünlüğüne kabul ettiren taraf temsilcimiz Yukatel Kayserispor oldu. Ardına ardına bulduğumuzn birçok pozisyonda forvetlerimiz etkili olamadı. Takımın en önemli gol silahı olan Gavranovic birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen son vuruşlarda zayıf kaldı. Takımın diğer santraforu olan Mustafa Pekdemek ise pek ortalarda görünmedi. İlk yarının 26. dakikasına kadar önemli bir pozisyonu olmayan Adana Demirspor, kalemize geldiği ilk etkili hücumda golü bulmayı başardı. Assombalonga'nın şutunda Uğur Demirok'a çarpan meşin yuvarlak kalemizde golü görmemize neden oldu. Golden sonra toparlanan Kayserispor yine önemli gol pozisyonlarına girmeyi başardı ancak beklenen golü bir türlü bulamadık ve ilk yarıyı 1-0 yenik kapattık.

Maçın ikinci yarısına da yine etkili başlayan Kayserispor oldu. Teknik direktör Hikmet Karaman, sırası ile Mane, Emrah Başsan, İlhan Parlak, Olivier Kemen ve Ramazan Civelik'i oyuna dahil ederek maçı çevirmeye çalıştı. Nihayetinde 87. dakikada Mane ile aradığımız golü bulduk ve maç 1-1 berabere bitti. Adana Demirspor'dan deplasmanda alınan 1 puanda başarı sayılır bence.

Puanını 28'e çıkarmayı başaran Yukatel Kayserispor ligde kalma yolunda rahatlamaya başladı. Ara transferde takıma dahil edilen transferlerinde katkısı ile bence ligde ikinci yarıda üst sıralarda yer alan bir Kayserispor'a tanıklık edeceğiz.

Google+ WhatsApp