Olmadı hoca olmadı ..

Olmadı hoca olmadı ..


NİHAYET hasret bitti. Covid 19 salgını nedeniyle ara verilen ligler kaldığı yerden başladı. Coranavirüs nedeniyle karton seyircisi ile olsa tirübünlere renkli manzaralar oluşturulmuş az da olsa kulübe maddi açıdan gelir getirici katkıda bulanan taraftarları da ayrıca tebrik etmek lazım umarım tüm klüplere örnek davranış olur. Maddi zorluklar içerisinde bulunan kulüplerimize taraftarların bu desteği devam eder.

seyircisiz oynanan ve yoğun önlemler alınan maçlarla ligin 27. haftası tamamlandı. Temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor Fenerbahçe ile Istanbul deplasmanın 'da karşı karşıya geldi. Son derece hayati önemi olan 8 maçın ilki olan bu maçtan ne yazıkki son 5 dakikada yediğimiz iki gol ile mağlup ayrıldık.

Gelelim maçın özetine...

Maça dengeli başlayan temsilcimiz maçın 14. dakikasında sert müdahale sonrasında Ozan Tufan'ın oyundan atılması ile maçta sayısal üstünlüğü yakaladı. Hem 10 kişi kalan hemde en büyük desteği olan seyircisinin olmaması ile Fenerbahçe maçın sonuna kadar etkili olamadı. Mensah, 59. dakikada serbest vuruştan jeneriklik ve sahalarda ender görülen bir gol attı tabiri caizse 90 denilen köşeye giden top üst direğin içerisine çarptı Fb kalecisi altayın yapacağı hiçbir şey yoktu mensahin atmış olduğu bu gol ileHes Kablo kayserisporu 1-0 öne geçirdi. Yediği bu golün sonrasında Fenerbahçe Teknik yönetimi tüm hücumcularını oyuna sürerek var gücü ile maça tutunmaya çalışırken Prosinecki ise oyunu seyretmekle yetindi.87. dakikaya kadar üstünlügünü koruyan temsilcimiz 3 puanın hayallerini kurmaya başlarken birden herşey tersine döndü. Sapunaru'nun topa elle müdehale etmesi ile kazanılan penaltıyı Vedat Muriqe gole çevirdi. Tam golün şokunu yaşarken Gustava uzaktan attığı golle durumu 2-1 yaptı. Yani iki dakika içinde 3 puandan olduk. Bu kadar hayati önemi olan bir maçta avuçlarımızın içinde olan 3 puanı koruyamamak affedilir gibi değil. Bu durumun en büyük suçlusu tabikiProsinecki. Fenerbahçe hamle üzerine hamle yaparken o oyunu izlemekle yetindi.  10 kişi oynayan rakibini ortasahada pres yapıp kaleden uzak tutmak yerine rakibin baskı kurmasına müsade etti sanki amatör bir takım havası içerisinde idi ya kardeşim son 5 daikada 2 gol yenirmifotbolda vardır yat yere sakatım de oyunu soğut rakibe oynama fırsatı verme vallahi ne diyeyim olmadı hoca tam bir amatörsün veya sende bu takımdan umudunu kesmişsin ne diyelim

Inşallah ligde kalırız ama eğer küme düşecek olursak bu maçı kimse unutmayacak. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Seyirci futbolun herşeyi. Seyircisiz oynanan maçlar hiç keyif vermiyor. Dilerim ki tez zamanda pandemi biter ve herşey eskiye döner.

Selam ve saygılarımla ....

Google+ WhatsApp