Bir Puan İyi Puan mı?

Bir Puan İyi Puan mı?


Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor, kendi saha ve seyircisi önünde Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya geldi müsabakanın 90 dakikası tamamlandığında her iki takımda sahadan 1-1 berabere ayrıldı ve Mazı izlemeye gelen 15.000 Kayserispor taraftar stattan ayrılırken hiçte memnun kalmadı.

Hava seyirci açısından çok soğuk, futbolcular açısından futbol oynamaya elverişli idi

Kayseri spor açısından Seyir zevki düşük olan bir maç izledik, bu takım haftalardır kötü futbol oynuyor takım içerisindeki kendi aralarındaki uyumsuzluk, agresif futbol oynamaları hatta ve hatta Hikmet hocanın saha kenarındaki hareketleri gösteriyor ki Hocada agresif, panik içerisinde, rahat değil bu takım kötü futbol oynuyor ve ligdeki puan cetvelindeki yerimize bakacak olur isek ligin5.haftasında 6 gol atmış ve 8 gol yemiş 3 puan almış bu tablo hiçte iyiye gitmediğimizi göstergesidir.

Hafızalarınızı zorlarsanız Ertuğrul Hocanın Kayserispor’dan ayrıldığı günleri hatırlatmak isterim aynı durumdayız.

Sahaya çıkan 11 kişilik kadroya baktığımızda Kayserisporun ideal kadrosu bu denilmişti peki o zaman ideal kadroda Denizli maçında göze çarpan Silviu Lung,  Benoit Poulain, Aymen Abdennour, Pedro Henriquet, Emmanuel Adebayor bu futbolculardan başka canla başla sahada müadele eden hiçbir futbolcumuz yoktu. Hocam sende iyi sabır varmış gerçekten öylemi acaba sahada Bilal başı Açıkoğluna nasıl sabır gösterdiniz anlamadım türbinlerdeki seyirci artık Bilali ıslıklamya başladı aslında haocam Bilale iyilik yapmadınız hem ıslıklattırdınız hemde Blia’li bitirdiniz bundan sonraki maçlarda Bilali görmek çok zor gibi, bu futbolcu sakatlıktan çıktıktan sonra hem kendisine hemde Kayserisipora verceği bir şey kalmamış keza Mensah öyle, takım tel tel dökülüyor Hocam.

13. dakikada Kayserispor Pedro Henrique'yegolü buldu, golden sonra sahada Kayserispor diye sahada takım yoktu geriye kalan73 dakika kendi sahanda skoru korumaya yönelik futbol oynar iseniz sonuç bu olur. Hatta mağlup bile olursunuz Ki öylede oluyordu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman,  1-1 berabere kaldıkları Yukatel Denizlispor Maç sonunda yapmış olduğu basın açıklamasında “Skordan memnun değiliz" peki hocam oynan futboldan memnunumsunuz?

Kayserisporun ligdeki rakipleri 4 büyükler değil diğer 13 takımlardır.

Bu 13 takımlar ile kendi sahasında oynayacağı maçlar 6 puan değerindedir, deplasmanda oynayacağı maçlar ise 3 puan değerindedir. Deplasman maçlarından 1 puan ile dönersen iyi puan denir bir puan iyi puan diye kendimiz kandırmayalım.

Denizlisporu kutlarım ne istediğini bilen bir takım içerisinde adeta ders niteliğinde futbol oynadı.

Selam ve saygılarımla……..

Google+ WhatsApp