EGONU MU TATMİN DİYORSUN?

EGONU MU TATMİN DİYORSUN?


Süper Ligin 21. haftasında İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşılaşan temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor 90+4 de yeni transferi Uğur Demirok'un ayağından bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup ederek hayati değere sahip 3 puanı hanesine yazdırdı ve toplam puanını 22'ye çıkardı. Alınan bu galibiyet takımın moral seviyesini de en üst noktaya çıkardı. 

Maçın değerlendirmesini yapacak olursak hem Hes kablo Kayserispor hem de Kasımpaşa birçok gol pozisyonuna girdiler ve pozisyonları cömertçe harcadılar. Maç yağış nedeniyle oldukça ağır bir zeminde oynandı ve bu durum futbolcuların performansını bir hayli etkiledi. İki takımının da forvetleri son vuruşlarda beceri göstermediler. Alibec sakat olmasından dolayı kadro da olmaması gol yollarında ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu gösterdi yerine oynayan fotvet Maglica Kasımpaşa kalesine yapılan ortaları ve girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcadı Kasımpaşa defansında ’ki iki futbolcuyu çalımla geçtin kaleci ile karşı karlıyasın kalecinin üzerinden aşırtma vuruş yapsan gol olur, sen ne yaptın kaleciyi üzerine çekip çalım atmaya kalktın egonu tatmin etmeye çalışıyorsun veya beceriksizsin.

 Ligin alt sıralarında oynayan takımın forvetlerinin böyle bir lüksü olamaz.  

Temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı bir an önce çözmek zorunda. Bu maçta şansımız yaver gitti ve uzatmada atılan golle galibiyete ulaştık. Ama her zaman şans yanımızda olmaz. Süper Ligin en az gol atan takımı olarak topladığımız 22 puan gerçekten büyük başarı. Bu arada genç kaleci Doğan Alemdar'a da bir parantez açmak istiyorum. Lung'un yokluğunda kaleyi devralan genç file bekçisi performansı ile tüm şehrin gururu olmaya devam ediyor. Kasımpaşa maçında da yaptığı kritik kurtarışlar ile galibiyetin esas mimarlarından birisi oldu. 

Kayserispor Doğan'a sahip çıkarsa uzun yıllar kalede problem yaşamaz. Aferin Doğan.

Çarşamba günü kendi sahamızda Alanyaspor ile karşılaşacağız ve sonrasında Erzurum deplasmanına gideceğiz. Bu iki maçtan alacağımız en az 4 puan ligde kalma yarışında bizi büyük avantaj sağlar. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. 

Selam ve saygılarımla...

Google+ WhatsApp