Sezon sonu rehaveti

Sezon sonu rehaveti


Spor Toto Süper Lig'in 30. Temsilcimiz İstikbal Mobilya Kayserispor kendi saha ve seyircisi önünde Aytemiz Alanya sporu konuk etti maçtan öncesi Hikmet Karaman yayıncı kuruluşa verdiği demeçte ''fikstür avantajımızı en iyi şekilde kullanarak sezonu iyi yerlerde kapamak istiyoruz bu günkü maç bizim açımızdan çok önemli mutlak 3 puan almak istiyoruz. ama çok güçlü bir ekip ve başarılı bir hocanın ekibi ile oynayacağız sakatlarımız düzeldi'' diye açıklamada bulundu takımlara sahaya çıktıklarında Rakip takım futbolcuları hikmet hocalarını tek tek tebrik ederek ahde vefa borçlarını ödemiş oldular buna karşılık İstikbal Mobilya Kayseri sporu temsilen de kaptan deniz türüç bu jeste karşılık olarak sergen hocaya başarı dileklerinde bulundular. Kapalı kale taraftarları bir kez daha Tacize hayır diye geçen hafta içerisinde yaşanan elem verici olayı'' Çocuğa Uzanan eller kırılsın '' diye  kınayarak ne kadar duyarlı olduklarını dile getirdiler.

 

Hikmet hoca geri dörtlüde solda Atilla yanında Levent ve kana solda ise Kucher ile oluşturdu orta saha oyun kurucu pozisyonunda sapunaru ile birlikte hasan hüseyin kanatlarda sağda deniz solda valera ve ileride chery ve kravest on biri ile sahaya çıktı

 

Maçın ilk dakikalarında konuk takımın etkili ve atak başlaması dikkat çekti maçın 3. dakikasında rakip takımın kulanmış olduğu köşe vuruşunda ozan tufan şık bir kafa vuruşu ile golle karşı karşıya geldi topu Lung çizgide tutmayı başardı buna karşılık temsilcimizin de daha atak futbol oynaması gerekiyordu onuncu dakikada valera'nın topu yerden vurmuş olduğu sert şut gol ile buluşanca 1-0 önce geçtik ama temsilcimiz bu skoru koruma amacı içerisinde girdiği için rakip kaleye çok da gedemedi ama sık sıkta kendi kalemiz de rakibe gol pozisyonları verdik maçın 19. dakikasında cısse kendisine yapılan hareketten  penaltı beklese de hakem doğru kara vererek devam demdi çünkü topa kana rakibinden önce müdahale etmişti.ama oyunu çığırından çıkartmak için mücadele eden başta efe can olmak üzere hakem Koray Gencerleri baskı altına alamaya başladılar bun dada başarılı oldular hakem vermiş olduğu yanlı karalar ile oyunun gidiş hattını etkilemiş oldu ama rakip takım adeta oyunu hem havadan hem'de yerden nasıl oynanır bunun dersini verdiler gerçekten den Alanya spor hem diri hem de çok koşan bir ekip oluşturmuşlar kadroda bulunan futbolcuların hepside çok çalıştılar maçın 24. dakikasında roy kafa ile takımı adına beklenen gölü getirdi ve skoru 1-1 e getirdi.

 

Bu skordan sonra hoca defansın yapmış olduğu hatayı görüp Levent'i sağ beke Kucher'i orta sahaya ve orta sahada oynayan sapunaru'yu da defansa çekerek geri dörtlüyü bu şekilde değiştirdi bence de olması gereken dörtlü bu idi erkan davrandı ileride doğacak pozisyonların önünü kesmiş oldu 29. dakikada Kravest'e yapılan hareketi görmemezlikten geldi,vara dahi gitmedi. ilk yarı bu skor ile bitti

 

Maçın İkinci yarısında farklı bir şey olmadı her iki takımın skoru bozucu golü olmadı ama daha etki ve atak oynayan takım rakip takımda buna karşılık temsilcimizin bu maçtan alacağı 1 puan'da iyi puandı ileri de oynayacağımız 4 maçtan puan veya puanlar alır isek ligi daha önce yazdığım gibi 40 il 43 puan ila kapatırız .sezon sonu yaklaştıkça futbolcularda sanki bir rehavet çökmüş gibi yani bitse de gitsek havası yaşandı.

 

Aytemiz Alanyasporun Geçirmiş olduğu Trafik kazadan dolayı tüm futbol camiasına baş sağlığı dileklerimi iletirim.

 

 

Selam ve sayglarımla,

Google+ WhatsApp