Hikmet Karaman kimdir ?

Hikmet Karaman kimdir ?


Yaklaşık bir yıl kadar futboldan ayrı kaldıktan sonra 2018-2019 sezonun ilk yarının bitmesine 3 hafta kala  Kayserispora imza attı. 2005 yılında Kayserisporu ve daha sonra Erciyessporu çalıştırdı kısacası Kayseriye çok yabancı bir hoca değil en isabetli ve doğru bir karar verilmiş.

Hikmet hoca ligin ilk yarısında kalan hangi maçlara çıkacak lig ikincisi Kasımpaşa sadece bu takımın bir özelliği var 31 gol atmış 21 gol yemiş ligin en çok gol atan ve gol yiyen bir takıma karşı pazartesi günü deplasmanda ilk maçına çıkacak daha sonra kendi sahasında Akhisar maçı ve Erzurum deplasman maçı ile ilk yarıyı kapatacak.

Bu üç maçtan sadece 3 veya 4 puan çıkartır gibi gözüküyor buda Kayserispor  ilk yarıyı 15 puan ile kapatır bu da hiç fena sayılmaz.

gelelim hocanın kadro  ile ilgili basın açıklamasına bakalım

6 Aralık perşembe günü Kayserispor ile ilk antrenmana çıkan hikmet hoca yapmış olduğu basın açıklamasında

Kayserispor'un kadrosunun çok önemli futbolculardan kurulu olduğunu kaydeden Karaman, “Bulunmuş olduğumuz durum, sportif açıdan performansımız malumdur. Buraya gelirken bütün bunları bilerek ve görerek geldik. Dışarıdan bakıldığı zaman takım kadrosunun önemli oyunculardan kurulu olduğunu görüyorsunuz. 

Kayserispor'un bu kadroyla ligde 10'uncu sıralarda yer alması gerektiğinin altını çizen Karaman, “Dışarıdan baktığın zaman bu kadronun burada olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu kadronun en kötü 10-12'nin içinde olması gerektiğini düşünüyorum ama sondan ikinciyiz. Sorunlar olabilir ama bunu çözeceğiz, diğer taraftan da problemin sportif parçasını yapmak zorundayız Zaman zaman beni, başkanı, yönetimi istemeyen ya da bir takım farklı düşüncede olanlar olabilir. Eğer başarılı olmak istiyorsak birlik olmalıyız.” diyerek birde açık kapı bıraktı

Sezon sununda sözleşmesi bitecek olan Hikmet Karaman sezon bitmeden başarısız olur ise Allah korusun hiçte düşünemem sırtımda yumurta küfesi yok ya der mi? bilemem 

Hikmet hocanın işi gerçekten çok zor ateşten gömlek giydi, Hoca belliki hoca Kadrodan memnun bu kadro ile ne kadar başarılı olur bekleyip göreceğiz.

Zannederim Hikmet hoca Kayserispor'un Fenerbahçe deplasman maçında oynamış olduğu futbolu göz önünde bulundurarak bu açıklamayı yapmış, bana göre bu takımın sağ ve sol bek orta saha ve iyi bir santrfora ihtiyacı  var  bakalım bu mevcut kadro içerisinden nasıl bir takım çıkartacak. yoksa hocanın elinde sihirli değnek mi var ? sadece biz değil Kayserispor taraftarlarında eminim  çok merak ediyor. Teknik ekibe ve hocaya güvenimiz tam tıpkı Ertuğrul hocaya güvendiğimiz gibi

Hocanın yardımcıları ise Futbol oynadığı süre içerisinde başarılı olmuş futbolculardan kurulu ekibinde Hikmet Karaman'a Ceyhun Eriş ile Hasan Özer yardımcılık edecek. Ayrıca Sumudica ve Ertuğrul Sağlam'ın da antrenör kadrosunda yer alan Hakan Ertürk de teknik heyette bulunacak. Kayserispor'un yeni kaleci antrenörü ise Kayserili antrenör Erdoğan Özdoğan oldu. Hikmet Karaman, bu kadro ile sezon sonuna kadar Kayserispor'u başarıya taşıyabilmek için çaba sarf edecek.

Bizde hocaya ve Kayserispora hayırlı olsun dileğiyle, başarılar Hikmet Hoca diyelim.

selam ve saygılarımla

Google+ WhatsApp