Değişen dünyada, dönüşen insan

Değişen dünyada, dönüşen insan


İnsanlığın varoluşundan itibaren en büyük meydan okuma şeytana ait. “Andolsun ki ben insanı yolundan saptırmak için pusu kuracağım” dedi.

Ve belkide varoluştan bu yana oluşan, tüm dualiteler bu yüzden başladı.

İnsanı insanlığından çıkarmak, onu insani vasıfları kalmayan bir başka yola evriltmek için elinden geleni yapıyor ve , bu gün bu işi kısmende olsa , dünyada güç dengelerini elinde tutan yaverlerine devretti.

Bizler insanlık olarak  teknojik,  bilimsel tüm gelişmeleri açık ağızla takip ederken;  şaşkınlıklarımızın ardına gizlenin unutkanlığımızla, kurulan pusuların farkına varmadan sözde o tüm yenilikleri hayatlarımıza dahil ediyoruz. Hatta  bunun için yarışıyoruz. Dünyanın covitten sonraki yeni gündemi artık Büyük Reset.

İnsanlığın koşar adımla gittiği o  yol maalesefki Nuh’un gemisine çıkmıyor. Ve maalesef ki geride kalanlarda artık sularla değil ateşlerle boğuşmak zorunda kalacak.

Yazının başında bahsettiğimiz “yaverler” vardı ya , onların başında gelen Elon Musk’ın 70.000 Alçak İrtifa uydusu, aktif hale getiriliyor. Artık dünya “büyük gözaltı”nda. Sırada “NeuraLink” projesi var. Ama öncesinde  StarLink’in yerdeki uzantısı olan 5G projesinin tamamlanması gerekiyor.

Tekloji aşıklarının “tapar bakış açıları” ne yazık ki bu konunun tehlikelerini kapsayamayacak kadar dar.

Her gün yakınıp durduğumuz dünyadaki ve ülkemizdeki orman yangınlarının müsebbibi, paravan arkasına gizlenen, puslu pusudaki masum(!) gelişme 5G!

 5G ile arz, artık gün gün ısınan dev bir mikrodalga! Ekranlara yansıyan rakamsal “ah vah” haberleri; yalnızca vahameti konu edinecek ve hiç kimse hiçbir zaman gerçek nedenleri sorgulayıp afişe etmeyecek!

Gün gün “GREAT RESET”e doğru yol alan dünyada konuştuğumuz konular; üzülerek takip ettiğimiz, “dünyamızdaki yangınlar” olmaya devam edecek. Ve asla bilemeyeceğiz, o yangınlardan sonra dünyanın frekans alanındaki zayıflamayı, ve o zayıflamanın transhümanizme giden yolda ne işe yarayacağını…

Google+ WhatsApp