KALİTE FARKI

KALİTE FARKI


Süper Lig'in 2'nci haftasında Yukatel Kayserispor ile Adana Demirspor müsabakasında hikmet Hoca faktörü öne çıktı. Yalıçın hocanın acemice Altay karşısına  çıkartmış olduğu kadro yapısı ile hikmet hoca arasındaki kadro farkı Adana Demirspor maçımda göze çarpan ilk unsur oldu.

Yalçın hoca ile ligin gitmeyeceği açıkça belli idi taraftarların bile istemediği yalçın hoca sonunda Altay maçının ardından yönetim biletini kesti.

Biz maça gelelim fazla yorum yapmayacağım hikmet hocanın ilk  de göze batan bağzı futbolcular vardı bunların içerisinde bir dinamo gibi çalışan anlını terini hakkı ile veren Gökhan Sazdağı belkide kadro açıklandığında Gökhan kim diyenleri adeta mahcup etti, Attamah keza öyle kalede lung göze çarpan futbolculardı maç sonu açıklamalarında Hikmet hoca ‘’İbrahim Akdağ'ı burada uyarıyoruz. Bugün 10 kişi kalmış olsak oyun çok daha farklı olabilirdi’’ dedi. Haklıydıda sürekli oyun içerisinde balotelli ile sürtüşmesi tarafarları ve hikmet hocayı çileden çıkarttı.

Adana Demirspor’da Belhanda futbol ahlakından uzak saygısızca yapmış olduğu hareketlerden dolayı kırmızı kart görmesi gerekirdi bunu Samet hoca fark etti ikinci yarı takımdan aldı

Maçın Hakemlerine gelince Tugay Kaan Numanoğlu ne karıverdiğini bilmeyen gözünün önündeki pozisyonlara 4.hakeme bakarak karar veren yarımcı hakemler aut ,korner atışlarında ve taç atışlarında gözünün önünde olan pozisyonlarda sürekli orta hakeme bakarak karar verdi yahu kardeşim sen hakem değilmisin karar vermekten aciz isen neden çıktın maça onlarca kişilerin önünde rezil oldunuz Akintola’nın kaleci Lung’a taban girmesi kesinlikle kırmızı kart idi belhandanın Kayserispor hocasına ve yedek kulübesine yapmış olduğu hareketler kesinlikle kırmızı kart idi sonuçta Adana Demirspor sahada 9 kişi kacaktı. Kısacası Numanoğlu Kayserispor’un 3 puanının çaldı ayni zamanda sokrada etti etmiş oldu

Son söz olarak şunu diyeyim Kayserispor iyi yolda ileri’ki haftalarda takıma katılacak olan Steven Caulker ve takıma faydası olacağı kanaatindeyim Mamadou Thiam da olur ise çok farklı bir Kayserispor izleriz.

Selam ve saygılarımla……

Google+ WhatsApp