CUMHURİYET HALK PARTISİNDEN KAYSERİ ÇIKARMASI

CUMHURİYET HALK PARTISİNDEN KAYSERİ ÇIKARMASI


 CHP Genel merkezinin Kayseri'de düzenlediği belediye başkanları toplantısı başladı. Kayseri'ye giden belediye başkanları sahaya inerek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinliyor.Kayseri de gerçekleştirilen zirveye  CHP Genel Başkanı,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra 215 Belediye başkanı katılım sağladı.  Zirve öncesi açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "

"Biz Kayseri’ye, sadece bir toplantı düzenleyip ayrılmak için gelmedik. Belediye başkanlarımızla, şehrimizin 16 ilçesinde sahaya çıkacağız ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Akkışla’da, Develi’de, Bünyan’da, Hacılar’da, Felahiye’de, İncesu’da, Melikgazi’de, Kocasinan’da, Pınarbaşı’nda, Özvatan’da, Sarız’da, Sarıoğlan’da, Tomarza’da, Talas’ta, Yeşilhisar’da ve Yahyalı’da vatandaşlarımızla buluşacağız. Kayseri halkının ayağına gideceğiz, elini sıkacağız, derdini dinleyip, çözüm önerilerimizi anlatacağız dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ise özellikle Kayseri'yi seçmemizin nedeni var. Kayseri de 1 tane bile belediyemiz yok. Biz burada Kayseri halkın da değil, kendimiz de bir noksanlık arıyoruz. Kayseri’ye bundan sonra daha çok geleceğiz, Kayseri Anadolu’nun kalbidir. Kesinlikle siyaset değil dert dinleyip çözüm için uğraşacağız dedi. Kayseri halkı özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na özel sevgi gösterisinde bulundu. İki başkan hem otobüs içerisinden halkı selamladı hem de halkın yoğun olduğu yerlerde bulunup halkın derdini dinleyip çözüm için yardımcılarına not aldırdı. Kasım ayında ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Başkanlığındaki CHP 40 milletvekili ile Kayseri'ye çıkarma yapmıştı. Heyet 2 gün boyunca ilçelere dağılarak esnaf,iş dünyası, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve sendikalar ile görüşmeler yapıp bu doğrultuda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hazırlanan rapor sunulmuştu. Belki de bu rapor doğrultusunda Sn. Kılıçdaroğlu Kayseri'yi seçip bu kez de belediye başkanlarıyla Kayseri çıkarması yapmıştır. Kayseri’yi bu kadar önemsediğini ve sıklıkla geleceğini söyleyen Kılıçdaroğlu bunun artısını Ak Partinin kalesi olarak bilinen ve en çok oy oranının bulunduğu Kayseri'den alabilecek mi bunu ilk önce 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinde daha sonra ise Belediye seçimlerinde göreceğiz.

 

Google+ WhatsApp