Heskablo Kayserispor’da herhangi bir gelişme var mı?

Heskablo Kayserispor’da herhangi bir gelişme var mı?


Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Mart ayı medya raporunu açıkladı. Rapora göre, en çok konuşulan takım Galatasaray, futbolcu Sörloth, teknik direktör Fatih Terim, yönetici ise Abdürrahim Albayrak olurken, hakemler kategorisinde Cüneyt Çakır ilk sırada yer aldı.Mart ayı kapsamında yapılan medya araştırmasına göre, Korona virüs geçtiğimiz ayın spor gündemini de etkiledi. Dünya genelinde vaka sayısı giderek artan ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından pandemi olarak ilan edilen Covıd-19 salgını spor faaliyetlerini de durdurdu. Futbolda da pek çok lige ve turnuvaya ara verildi. Avrupa’da yerel ligler ve Şampiyonlar Ligi süresiz ertelenirken EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası 2021 yazına ertelendi. Birçok kulübün ödeyeceği maaşlarda indirime gitme kararı almasıyla, virüs salgını futbolcu maaşlarını da etkilemiş oldu.

Barcelona ve Juventus gibi dev kulüplerin futbolcu maaşlarında kesintiye gitmesinin ardından Korona virüs krizi nedeniyle tüm Avrupa kulüpleri gibi ekonomik olarak büyük bir sıkıntı yaşamaya başlayan ve Türkiye’deki bazı kulüpler maaşı yüksek olan futbolcularla masaya oturma kararı aldı.

Peki, heskablo Kayserispor’da herhangi bir gelişme var mı? Bilemiyoruz var ise hangi futbolcular ile masaya oturuldu konu ile yetkilerden açıklama bekliyoruz. Zaten Hes kablo Kayserispor borç batağında iken Futbolcular ile bir an önce masaya oturulup anlaşma yapmasını ve ayni zamanda futbolculardan fedakârlık yapmasını bekliyoruz.

Ülkemizde Covıd-19 salgını ile ilgili ekonomik olarak yaptırımlar açıklamalar açıklanırken TFF biran önce kulüplerimize açıklamasını ve kulüpler birliği bu konu üzerinde çalışma yapması tek dileğimiz.

Selam ve saygılarımla

Google+ WhatsApp