ŞEHRİN GÜÇLÜ KADINLARI

ŞEHRİN GÜÇLÜ KADINLARI


Sezona büyük umutlar ve hedefler ile başlayan Bellona Kayseri Basketbol bu hedeflerinden maalesef uzakta bitirdi.

 

Çankaya Üniversitesini farklı bir şekilde mağlup ederek noktalayan Bellona Kayseri Basketbol Avrupa kupasında ise Elâzığ il özel idare takımına son saniye basketi ile çeyrek finalde noktaladı. Son 10 yılda Avrupa da en iyi şekilde temsil eden gurur kaynağımızın seneye Avrupa’ ya gidebilme ihtimalleri de bulunuyor. 

Muhtemelen özel davet alacak ve ait oldukları yerde şehrimizi ve sponsorlarını başarılı bir şekilde temsil edeceğinden hiç şüphe duymuyoruz. 

 

A takımla yine de bütçesine göre fena bir sezon geçirmeyen temsilcimiz aynı başarıyı alt yapı organizasyonlarında da başarılı şekilde sürdürdü. Bu yıl ilk defa düzenlenen Basketbol Gençler Ligi’ne özel davet alan Kayseri Basketbol altyapı grubunda ne kadar iddialı olduğunu da göstermiş oldu. Yakında açıklanacak olan Milli takım kadrolarına oyuncular göndermeyi hedefleyen temsilcimiz bu konuda da Ülke basketboluna hizmet vermeye devam ediyor. 

 

Yani toparlayacak olursak ligdeki konumu itibari ile ne kadar başarısız gibi görünse de bu bütçe ile harika işlere imza atan, şehrimize 4 takımın katıldığı Avrupa kupası çeyrek final maçlarını düzenleyen ve bunun ile ilgili Fiba başkanından teşekkür mektubu alan temsilcimiz aynı başarılı grafiğini de altyapıda Basketbol Gençler Ligi’nde devam ettiriyor. Seneye Şehrin desteğini de ardına alarak daha büyük işlere imza atacağından hiç şüphemiz yok.

 

Teşekkürler #ŞehrinGüçlüKadınları. Bu sene bize yaşattığınız her şey için. Siz geri gelene kadar gençlerinizi takip edeceğiz.

Google+ WhatsApp