Kategori : Kayseri

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TROMPET KAVŞAK MODELİNİ YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TROMPET KAVŞAK MODELİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım yatırımları kapsamında 15 Temmuz Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın kesiştiği kavşağa yapılması planlanan trompet kavşak modelini yerinde inceledi. Şehrin iki önemli bulvarı olan Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesi’nde 15 Temmuz Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın kesiştiği kavşağa, trompet kavşak yapılacak.

TALAS’TA KASKİ YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

TALAS’TA KASKİ YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında Talas’ta gerçekleştirilecek olan proje ve yatırımlar, düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı.Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir’in yanı sıra her iki kurumdan yetkililerin katılımıyla Talas Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda ilk olarak 2020 yılında KASKİ tarafından ilçeye yapılan hizmet ve yatırımlar değerlendirildi.

BAŞKAN YALÇIN'DAN ŞEHİTLER DERNEĞİ'NE  ‘GARA’ ZİYARETİ

BAŞKAN YALÇIN'DAN ŞEHİTLER DERNEĞİ'NE ‘GARA’ ZİYARETİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, terör örgütü PKK tarafından Gara’da şehit edilen 13 vatandaş için Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.Başkan Yalçın, ziyarette dernek şube başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Sözlerine bütün şehitlere Allah’tan rahmet, Türk Milleti’ne başsağlığı dileyerek başlayan Başkan Yalçın, “Yıllarca esir hayatından sonra böyle bir olayın yaşanması içimizi çok acıttı. İnşallah bu, devletimizin, milletimizin bir araya gelmesi için bir halka daha olur. İçişleri Bakanımız artık diyeceğini dedi.

ÖZHASEKİ, AK PARTİ AKSARAY 7. OLAĞAN İL KONGRESİ’NE KATILDI

ÖZHASEKİ, AK PARTİ AKSARAY 7. OLAĞAN İL KONGRESİ’NE KATILDI

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile katıldığı AK Parti Aksaray 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.Parti olarak kongreleri bir düğün ve şenlik havasında geçirdiklerini, başka partilerin ise küçük ilçe kongrelerini bile kavgalarla yaptıklarına şahit olduklarını ifade eden Özhaseki, kendilerinin ise Allah rızası ve millet için Aksaray’da olduklarını belirtti.

MELİKGAZİ ENGELLİ GENCE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

MELİKGAZİ ENGELLİ GENCE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu Ömer Çelik’e daha işlevsel bir tekerlekli sandalye hediye etti. Melikgazi Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlara ve spora destek olduklarını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Özel vatandaşlarımıza olan hassasiyetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecekdedi.

BÜYÜKKILIÇ NET KONUŞTU, BÜYÜKELÇİLER DESTEK VERDİ

BÜYÜKKILIÇ NET KONUŞTU, BÜYÜKELÇİLER DESTEK VERDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Slovenya, Hırvatistan, Yeni Zelanda, Estonya ve İrlanda Büyükelçileri’ni konuk etti. Ekonomi, yatırım fırsatları ve iş birliğini geliştirme gibi önemli konularının konuşulduğu ziyarette Başkan Büyükkılıç Avrupa Birliği üyeliğine vurgu yaparken, Avrupalı büyükelçiler de bu süreçte Türkiye’nin yanlarında olduklarını ve desteklerini ifade ettiler.

KONGO'LU KAUMBALYNI MÜSLÜMANLIĞI SEÇEREK, EVET DEDİ

KONGO'LU KAUMBALYNI MÜSLÜMANLIĞI SEÇEREK, EVET DEDİ

Kongo Cumhuriyeti vatandaşı Gertrude Laure Kaumbalynı ile Hacılar ilçe nüfusuna kayıtlı Milcano Şamlı Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın kıydığı nikah ile dünya evine girdiler. Başkan Özdoğan Müslümanlığı seçerek evet diyen Kongolu geline Bir ömür boyu mutluluk dileyerek genç çifte Kuran’ı -Kerim, aile ilmihali ve Türk Bayrağı hediye etti.

TERÖRLE MÜCADELEDE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

TERÖRLE MÜCADELEDE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy gündemi değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı. Gülsoy, güvenlik güçlerimizin şahadet şerbetini içme pahasına sürdürdüğü terörle mücadeleye sonuna kadar destek verdiklerini belirtti. KTO Başkanı Gülsoy, salgın nedeniyle alınan önlemlerin vaka sayısını düşürdüğünü belirterek, Sağlık Bakanlığı bu haftadan itibaren il ve ilçe hıfzıssıhha kurullarını kısıtlamalarla ilgili karar alabileceğini açıkladı. Vaka sayısının düştüğü ilçe ve alanlarda zor durumda olan işyerlerinin gerekirse HES kodu uygulaması, maske ve mesafe kurallarına uyularak kademeli olarak açılmasını istedi.

“GENÇLİK VAR, HEYECAN VAR”

“GENÇLİK VAR, HEYECAN VAR”

AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ve yeni yönetimi, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyarette bulundular.

5 ÜLKENİN BÜYÜKELÇİLERİNDEN KTO’YA ZİYARET

5 ÜLKENİN BÜYÜKELÇİLERİNDEN KTO’YA ZİYARET

Slovenya, Yeni Zelanda, İrlanda, Hırvatistan ve Estonya Büyükelçileri, Kayseri Ticaret Odası’na (KTO) bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükelçiler, “Kayseri’de ticaret anlamında yüksek bir potansiyel olduğunu belirterek işbirliği ile gelecek fırsatları değerlendirmeye açığız” mesajı verdi. KTO Başkanı Gülsoy ise Kayseri ile 5 ülkenin ticaretini üst seviyeleri çıkarma arzusunda olduklarını söyledi.