Kategori : Kayseri

KARADUT BESTE YARIŞMASI’NDA SONUÇLAR AÇIKLANDI

KARADUT BESTE YARIŞMASI’NDA SONUÇLAR AÇIKLANDI

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Kayseri ve Talas temalı ‘Karadut Beste Yarışması’nda dereceye giren eserler Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından açıklandı. Yarışmada birinciliği ‘Talas’ı Çok Seveceksin’ adlı eser elde etti. Talas Musiki Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısıyla sonuçları açıklayan Başkan Yalçın, 72 eserin değerlendirmeye alındığını ve bunlardan 9’unun mansiyon, 3’ünün de başarı ödülüne layık görüldüğünü belirtti.

Kayseri'ye çok büyük katkı sağlayacak.

Kayseri'ye çok büyük katkı sağlayacak."

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte KUMSMALL AVM'yi ziyaret ederek, mağaza sahipleri, AVM müsterileri ve KUMSMALL Yönetimi ile sohbet eden MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, KUMSMALL 'un Kayseri ticaretine, istihdamına ve ihracatına çok büyük katkısının olacağını belirterek, "burada tek eksik yol bağlantıları ve belediyelerimiz bu eksiğin giderilebilmesi için çalışmalara başlamış durumda" dedi.

Kooperatif genel kurulunda yumruklu kavga

Kooperatif genel kurulunda yumruklu kavga

KAYSERİ Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda başkan adaylarının tarafları arasında çıkan yumruklu kavga, polis ve özel güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sonlandı.

Kadın polisler attığını vuruyor

Kadın polisler attığını vuruyor

KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı görev yapan kadın polisler, atış poligonundaki eğitimlerinde başarılı atışları ile göz dolduruyor. Kadın polisler eğitimlerde kendilerine belirlenen hedefleri metrelerce uzaktan vuruyor.

MESELE ZAM İSE “GECEDEN İTİBAREN”

MESELE ZAM İSE “GECEDEN İTİBAREN”

Saadet Partisi geçim ittifakı sloganı ile sokaklara indi. Kayseri il başkanı Baki Coşkun ve Kocasinan ilçe teşkilatı mahalle ve pazarları gezerek halkla kaynaştı.

PARKLARIYLA GÖZ DOLDURAN KOCASİNAN’DA ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

PARKLARIYLA GÖZ DOLDURAN KOCASİNAN’DA ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği farklı ve fonksiyonel park çalışmalarıyla göz dolduruyor. Modern parklarda kişisel becerilerini geliştirmenin yanı sıra keyifli ve eğlenceli vakit geçiren çocuklar, çok mutlu olduklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Başkan Çolakbayrakdar ise doğa ile tarihin bir arada yaşandığı, eşsiz güzellikleri içine barından Kocasinan’a yakışan yaşam alanları inşa ederek, vatandaşların yaşam kalitesini yükselttiklerini söyledi.

Bakanlığın Projesine Talas Belediyesi’nden Destek TELAFİDE TALAS DA VAR!

Bakanlığın Projesine Talas Belediyesi’nden Destek TELAFİDE TALAS DA VAR!

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan “Telafide ben de varım” projesine Talas Belediyesi tam destek verdi. Bu kapsamda gerçekleştirilen programla Kuruköprü Mahallesinde uçurtma şenliği düzenlendi.MEB’in başlattığı “Telafide ben de varım” projesi kapsamında Talas Belediyesi’nin Kuruköprü Mahallesi Futbol Sahasında düzenlediği uçurtma şenliği çocuklardan büyük ilgi gördü.

MELİKGAZİ, 2 ADET ECZANEYİ 10 YILLIĞINA KİRAYA VERDİ

MELİKGAZİ, 2 ADET ECZANEYİ 10 YILLIĞINA KİRAYA VERDİ

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait olan 2 adet eczane açık artırma usulüyle 10 yıllığına kiraya verildi. 2 eczaneden toplamda 2 milyon 120 bin TL gelir elde edildi. Konuyla alakalı açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Tınaztepe Mahallesi Ahmet-Selehattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi içinde bulunan 2 adet eczanemizi ihale ile 10 yıllığına kiraya verdik. Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizde farklı alanlarda hizmet ediyoruz.