Kategori : Kayseri

GIBIRNet ile Kayseri SMMM Odası protokol anlaşması imzaladı

GIBIRNet ile Kayseri SMMM Odası protokol anlaşması imzaladı

Son yıllarda Türkiye’deki yayılım hızını artıran GIBIRNet, Kayseri’de de bir protokol anlaşmasına imza attı. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile GIBIRNet arasında protokol anlaşması imzalandı. Atılan bu imzanın ardından Kayseri SMMM Odası üyeleri, evlerinde ve işyerlerinde GIBIRNet’in kendilerine özel indirimli paketlerinden faydalanabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır annelerinin bedduası bunları vuracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır annelerinin bedduası bunları vuracak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben inanıyorum ki kesinlikle Diyarbakır annelerinin bedduası bunları vuracaktır. Hiç endişeniz olmasın, biz bu işin takibindeyiz. Gerek İçişleri Bakanlığı'mız, Silahlı Kuvvetler'imiz bütün bunların üzerine gidiyor. Hiçbir zaman bu takibi bırakmayacağız. Sonuna kadar bu işi kovalayacağız çünkü bulunduğumuz görev, bulunduğumuz makam; 'Dicle’de bir kurt aşırsa koyunu, gelir de adli ilahi sorar Ömer'den' bunu. Öyleyse Dicle kenarında aşırlanan kuzunun hesabını da biz vermek durumundayız." dedi.

Hakimden para cezası isteyen taciz sanığına: Artık birinin sana dur demesi lazım

Hakimden para cezası isteyen taciz sanığına: Artık birinin sana dur demesi lazım

KAYSERİ’de evinin balkonunda oturan S.Y.'ye (28), yoldan geçerken öpücük atıp cinsel organını gösterdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Y.E. (45), 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar sonrası para cezası isteyen sanığa, mahkeme hakimi Birol Küçük, “Cinsel tacizden sabıkan var. Para cezası almışsın. Artık ıslah olman için sana birinin dur demesi lazım” cevabını verdi.

MELİKGAZİ’DEN YİNE YENİ BİR OKUL TEMELİ DAHA…

MELİKGAZİ’DEN YİNE YENİ BİR OKUL TEMELİ DAHA…

Melikgazi Belediyesi Tavlusun Mahallesinde hayırsever işbirliği ile yapılacak, 12 derslikli Hüseyin-Kadriye Güner İlkokulu’nun temelini attı.Melikgazi'ye birçok okulu kazandırdıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Şu anda tam 14 tane okulun çalışması devam ediyor. Birçok alanda temeller atıyoruz. Altınoluk'tan işte Tavlusun'a kadar çalışmalarımız var. Okullar, camiler, sağlık ocakları gibi Melikgazi'nin ihtiyacını karşılamak üzere gece gündüz çalışıyoruz dedi.

BÜYÜKKILIÇ: “TÜRKİYE’NİN EN YEŞİL MİLLET BAHÇESİNİ İNŞA EDİYORUZ”

BÜYÜKKILIÇ: “TÜRKİYE’NİN EN YEŞİL MİLLET BAHÇESİNİ İNŞA EDİYORUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde toplam 28 bin ağaç olacağını ve Türkiye’nin en yeşil millet bahçeleri arasında yer alacağını ifade etti. Başkan Büyükkılıç, şehre değer katacak vizyon projelerden birisi olacak Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin Kayseri’nin akciğerleri olacağını belirtti.

TALAS’TA KURBAN SATIŞ YERLERİ  KURA İLE BELİRLENDİ

TALAS’TA KURBAN SATIŞ YERLERİ KURA İLE BELİRLENDİ

Talas Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Reşadiye Mahallesi’nde kurulan kurban satış yerleri için kura çekimi yapıldı. Reşadiye Mahallesi eski stadyum alanına kurulan kurban satış yerlerinin tahsisi için Zabıta Müdürlüğünde yapılan kura çekimiyle toplam 72 kurban satış yeri sahiplerine teslim edildi.

Göğüs duvarı bozukluklarında kritik yaş sınırı: 16

Göğüs duvarı bozukluklarında kritik yaş sınırı: 16

GÖĞÜS Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bayram Metin, göğüs duvarında şekil bozuklukları konusunda önemli uyarılarda bulundu. Göğüs kafesindeki bozuklukların sonradan ve doğuştan da olabileceğini söyleyen Doktor Bayram Metin, 16 yaşına kadar göğüs kafesindeki bozuklukların duruma göre vakum, ortez, korse ve diğer cerrahi yöntemlerle düzeltilebileceğini söyledi.

KOCASİNAN’DAN 12 AYRI NOKTADA PROFESYONEL KURBAN  HİZMETİ ı

KOCASİNAN’DAN 12 AYRI NOKTADA PROFESYONEL KURBAN HİZMETİ ı

Kocasinan Belediyesi, Kurban Bayramı dolasıyla 12 ayrı noktada kurban kesim yeri oluşturdu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılan hizmetlerle vatandaşların kurban ibadetlerini daha huzurlu bir şekilde yerine getirmelerine katkı sağlayacaklarını belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Gücümüzün farkındayız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Gücümüzün farkındayız

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, A400M Fasbat Uçak Bakım tesislerinin açılışı, retrofiti yapılan ilk A400M uçağının teslimi ve stratejik iş birliği anlaşmaları sertifika töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye son yıllarda savunma sanayinde önemli mesafe kat etmiştir. Kat ettiğimiz mesafe önemli ancak bunları yeterli görmüyoruz. Rehavete kapılmadan daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz gücümüzün farkındayız. İnsan kaynağımıza ve potansiyelimize güveniyoruz" dedi.