Kategori : Kayseri

‘KEŞKE AŞI YAPTIRMIŞ OLSAYDIM’

‘KEŞKE AŞI YAPTIRMIŞ OLSAYDIM’

Kayseri’de hastanede koronavirüs tedavisi gören makine mühendisi Rıdvan Küçükdal (31), "11 gün önce koronavirüs testim pozitif çıktı. Aşı yaptırmadım. Bunun nedeni yerli aşıyı bekliyordum. Yerli aşıyı olamadan koronavirüse yakalandım. Bu durumları görünce vicdanen ‘keşke aşı yaptırmış olsaydım’ diyorum” dedi.

KAYSERİ ŞEKER’İN 66. GENEL KURULU YAPILDI

KAYSERİ ŞEKER’İN 66. GENEL KURULU YAPILDI

Kayseri Şeker 66.olağan genel kurulu hijyen ve mesafe kurallarına dikkat edilerek yapıldı. Yapılan kurulda yeni yönetim de belli oldu. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ında katıldığı kurulda 7 kişiden oluşan yönetime 5 yeni isim katıldı.

Kayserili Sanayicilerden Yangın Bölgesine Yardım

Kayserili Sanayicilerden Yangın Bölgesine Yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Kayseri Sanayi Odası’nın (KAYSO) destek ve organizasyonunda sanayicilerin katkıları ile oluşturulan 5 araçlık yardım konvoyu Antalya yangın bölgesine ulaştı.

TALAS AÇIK HAVA SİNEMASI ARTIK 2 NOKTADA BİRDEN

TALAS AÇIK HAVA SİNEMASI ARTIK 2 NOKTADA BİRDEN

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından 2019 yılında başlatılan ve pandemi nedeniyle verdiği 1 yıl aranın ardından yeniden devam eden Açık Hava Sinema Günleri, artık 2 noktadan gerçekleştirilecek. Daha önceden Ali Dağı Yamaç Paraşütü İniş Alanı’nda düzenlenen sinema etkinliği, Ali Dağı 360 Kafe’nin yanı başında oluşturulan yeşil alanda da yapılacak. Böylece yaz cumartesilerinin vazgeçilmezi haline gelen açık hava sineması keyfi her iki noktada birden sinemaseverlere keyifli anlar yaşatacak.

 BÜYÜKKILIÇ, ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU, AŞIYI HATIRLATTI

BÜYÜKKILIÇ, ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU, AŞIYI HATIRLATTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç, sağduyulu esnafın korona virüs ile mücadele kapsamında aşılarını ihmal etmemelerini hatırlattı.

TALAS’TA PARAŞÜTLE  AŞI FARKINDALIĞI OLUŞTURULDU

TALAS’TA PARAŞÜTLE AŞI FARKINDALIĞI OLUŞTURULDU

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, aşı konusunda yürüttüğü önemli çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu yıl 12.si düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması devam ederken iki paraşütçünün taşıdığı pankartla aşı kampanyasına dikkat çekildi.

Koronavirüs aşısı olmayan anne-kız hastanede tedavi görüyor

Koronavirüs aşısı olmayan anne-kız hastanede tedavi görüyor

KAYSERİ'de Akkadın Akkoyun (54) ve kızı Nazmiye Akkoyun (24), hastanede aynı odada koronavirüs tedavisi görüyor. Aşı olmadığı için yaşadığı pişmanlığı anlatan Akkadın Akkoyun, “Süreç, çok zor geçiyor. Böyle olacağını bilseydim aşımı önceden yaptırırdım” dedi. Nazmiye Akkoyun ise, “Zamanımız olmadığı için aşı yaptıramadık, pişmanlığım var” diye konuştu.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ŞEHRİN KALBİ SAHABİYE’Yİ, YENİLİYORUZ”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ŞEHRİN KALBİ SAHABİYE’Yİ, YENİLİYORUZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sahabiye Mahallesi’nde yenileme çalışmaları kapsamında; kaldırım, otopark, park yapımı, altyapı, asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Bir mühendis gözüyle kaldırım çalışmalarının inceliklerini yetkililere anlatan Başkan Çolakbayrakdar, ‘İşimiz Gücümüz Kocasinan’ parolasıyla daha güzel bir Kocasinan’ı inşa etmek için dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi.

ŞEHİTLER CAMİ’NİN TEMELİ MELİKGAZİ’DE ATILDI

ŞEHİTLER CAMİ’NİN TEMELİ MELİKGAZİ’DE ATILDI

Yeniköy Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile yapımına başlanacak olan Şehitler Cami’nin temel atma töreni Yerel Yönetimlerden Sorumlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştirildi.Temel atma programına, Yerel Yönetimlerden Sorumlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdağan, Kayseri İl Müftü Vekili Mehmet İzci, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN YALÇIN KIRSALI ADIMLIYOR

BAŞKAN YALÇIN KIRSALI ADIMLIYOR

Kırsal mahallelere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken ve hayata geçirdiği projelerle takdir gören Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, çalışmaları yerinde değerlendirmek için başlattığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Yalçın’ın bu haftaki durakları Mengücek ve Cebir Mahalleleri oldu.