İYİ Partili Yücel: “Benim okulum nerede?”
Kocasinan Belediyesi Meclis toplantısında konuşan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Saraybosna Mahallesi’nde planlanan okulun neden yapılmadığını sordu.
Kocasinan Belediyesi Meclis toplantısında konuşan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Saraybosna Mahallesi’nde planlanan okulun neden yapılmadığını sordu.
Kayseri’de polis ekiplerince yapılan operasyonda hakkında yakalama emri ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, dün gece partisinin 2’nci Olağan Kongresi’nden Kayseri’ye dönüş yolunda gerçekleşen kazada yaralanan teşkilat mensuplarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
MHP sıralarından Kocasinan Belediyesi Meclis üyeliğine seçilen iş insanı Sedat Kılınç, MHP parti üyeliğinden istifa ederek bağımsız kalmıştı. Kılınç, “Cumhur İttifakı ile seçildim” diyerek meclis üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı.
Köprübaşı Mahallemizde yaşanan sel sonrası çalışmalarına başlanan altyapı, üstyapı parke ve asfalt yama çalışmalarını Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile Kaymakam Turgut Gülen yerinde inceleyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldiler.
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Sicil Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Ekim ayında 582 kişi yeni sicil kaydı yaptırdı. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, yeni kayıt yaptıran esnaf ve sanatkârlara hayırlı olması temennisinde bulundu.
Arkeolojik sitler, doğal sitler ve dünya mirası alanlarını düzenleyen ve bu mirası geleceğe taşımak amacıyla faaliyet gösteren Kapadokya Alan Başkanlığı, bu amaç doğrultusunda daha önce yapmış olduğu yatırımların yanı sıra kaçak yapılarla mücadeleye de devam ediyor.
Soğuk havalarla birlikte artan karbonmonoksit zehir saçmaya devam ediyor. Temiz havası ile bilinen Sarız ilçesi hava kirliliğine esir düştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Sarız İlçe Başkanı Sami Karabörklü nefes almakta zorlandıklarını ifade etti.
Kocasinan Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar; “Daha güzel bir Kocasinan için ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
Erciyes Anadolu Holding’in mobilya sektöründeki dev markası İstikbal, yurtdışında olduğu gibi yurtiçinde büyümeye devam ediyor.
İYİ Parti Develi İlçe Başkanlığı için seçim kongresi yapıldı. Seçimi 10 oy farkla kaybeden Fazlı Kozan’ın, tüzüğe göre delegelerin yüzde 25’inin kadın olması gerektiği hususunda seçim kuruluna itirazda bulunacağı öğrenildi.
Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştirilen 1 haftalık çalışma kapsamında 2 bin 37 kişi sorgulandı, 3 aranan şahıs yakalandı.
Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi’ne kar yağdı. Sezonun ilk kardan adamı da yapılırken kar yağışının kayak merkezine kadar inmesi turizmcileri mutlu etti.
Nişanlısının eski sevgilisi S.K.’yı yağma suçundan tutuklu yargılanan B.B.Ç., suçlamayı reddederek asıl mağdurun kendisi olduğunu iddia etti.
Kayseri’de polis ekiplerince şüpheli bir kişinin evine yapılan operasyonda tarihi eser niteliğindeki çok sayıda obje ele geçirildi. Konuyla alakalı 1 kişi gözaltına alındı.