İYİ Partili Özvarinli: “Temayül yoklaması demokrasi için çok önemli”

İYİ Partili Özvarinli: “Temayül yoklaması demokrasi için çok önemli”

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hasan Sami Özvarinli, temayül yoklamasının demokrasi için önemli olduğunu söyledi. Özvarinli, “İnsanlarımızın kendi milletvekili adaylarını belirlemesi Türkiye’nin hasret kaldığı bir durum. İnşallah bu temayüller bütün partilere örnek olur” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi İYİ Parti 15 ilde temayül yoklamasına gidiyor. İYİ Parti Kayseri teşkilatı da bugün Kadir Has Kongre Merkezi’nde aday adaylarını oylamaya başladı. İYİ Parti’den Kayseri milletvekili olabilmek için başvuru yapan 47 isim partililer tarafından tercih ediliyor. 
 
Temayül yoklaması öncesi konuşan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hasan Sami Özvarinli, “Demokrasi için çok güzel bir manzara. İnsanlarımızın kendi milletvekili adaylarını belirlemesi Türkiye’nin hasret kaldığı bir durum. İnşallah bu temayüller bütün partilere örnek olur. Yer yer yapan partiler var ama sağlıklı bir şekilde temayülü yapmak çok önemli. Akabinde bu temayülleri listeye yansıtmak çok önemli. Hem sıhhatli bir temayül yaptığımız için hem de vatandaşın istek ve arzularına göre bir liste çıktığı için bu temayüller hayırlı olur kanaatindeyim. Önümüzdeki seçimde de bunun güzelliğini göreceğiz diye umut ediyorum. Temayüle katılım inanılmaz. Sabahtan geldik. Tabi ki katılımın fazla olması bizi mutlu ediyor.  Özellikle sandık başlarında inanılmaz bir yoğunluk var. Toplumun demokrasiye karşı bir açlık durumu olduğunu da gözlemliyoruz. Bu da sevindiriyor bizi” ifadelerini kullandı.
 
İYİ Parti Kayseri temayül yoklaması, saat 17:00’a kadar devam edecek ve sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacak. 

Google+ WhatsApp