İYİ Partili Yücel; Yüzde 50’yi geçmiş olmak bizim için demokrasinin sandığa yansıması demek

İYİ Partili Yücel; Yüzde 50’yi geçmiş olmak bizim için demokrasinin sandığa yansıması demek

Kayseri’de İYİ Parti temayül yoklamasında konuşan Milletvekili Aday Adayı Kazım Yücel katılımdan memnun olduğunu belirterek “Parti içi bir seçim olduğu için yüzde 50’yi geçmiş olmak bizim için demokrasinin sandığa yansıması demek olacaktır” açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi İYİ Parti, Kayseri’nin de aralarında olduğu 15 ilde temayül yoklamasına gidiyor. Kadir Has Kongre Merkezi’nde İYİ Parti’den Kayseri milletvekili seçilmek için başvuru yapan 47 isim parti üyeleri tarafından oylanıyor. 
 
Temayül yoklaması için “Bu da bizim bayramımız” diyen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Kazım Yücel “Temayül dediğiniz şey aslında ektiğimiz ekinlerin meyve vermesi. Aşağı yukarı 5 yıldır sahalardayız. İYİ Parti olarak bütün üyelerimizle bazen milletvekillerini seçiyoruz bazen ilçe başkanlarını seçiyoruz. Bugünde Milletvekili Aday Adaylarımızı seçiyoruz. Sabahın ilk saatlerinden itibaren gördük ki çok ciddi kalabalık ve yoğunluk var. Allah razı olsun hepsinden sorumluluklarının farkındalar. Kendi oylarının bir tanesinin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorlar. Çok değerli izlemci, gözlemci arkadaşların eşliğinde bir oy kullanıldığı kanaatindeyiz. Kayseri’nin 14 mayıstaki sahneye çıkacak Milletvekili Aday Adaylarını belirleyecekler. Partimizim bu demokrasi yarışında göstermiş olduğu ciddiyetten son derece memnunum. Hem ramazan ayı hem deprem sonrası hak verin ki üyelerin hepsinin de sadece bu oylama için gelmesi Türkiye’de oy kullanan yüzde 93 katılımın olduğu seçimler yaşıyoruz. Bu da parti içi bir seçim olduğu için yüzde 50’yi geçmiş olmak bizim için demokrasinin sandığa yansıması demek olacaktır bizim için. İlgi güzel, katılımında normal olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp