BAŞKAN ÖZDOĞAN,

BAŞKAN ÖZDOĞAN, "VEZNELERİMİZ SAAT 19.00'A KADAR AÇIKTIR" VERGİ ÖDEMESİ İÇİN 31 MAYIS SON GÜN

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksit ödemelerinin son tarihi olan 31 Mayıs için vatandaşlara uyarıda bulundu. Özdoğan, bu tarihe kadar hem online ödeme sisteminden hem de belediye veznelerinden ödemelerin yapılabileceğini belirtti.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ilk taksit ödeme son günü olan 31 Mayıs nedeniyle, Hacılar ilçesindeki gayrimenkul sahiplerini ve vergi mükelleflerini cezalı duruma düşmemeleri için dikkatli olmaya çağırdı.

Emlak vergisini ödediğini, son ödeme tarihine sayılı günler kaldığını belirten Başkan Özdoğan,” Veznemiz akşam saatlerinde de açık. Görevli arkadaşlarımız yardımcı olabilirler. Sistem üzerinden de vergilerimizi ödeyebiliriz. Vergilerimizle birlikte inşallah hizmetlerimizin de daha kaliteli, daha konforlu olmasına katkı veren bütün vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. El birliğiyle, güç birliğiyle, vergilerimizle, devletimizi, belediyemizi daha güzel hizmetler yapmak adına birlikte hareket edeceğiz.” ifadelerine yer vererek son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu ve son ödeme gününü geçiren vatandaşların kısmen de olsa gecikme cezası ile karşılaşacaklarını vurgulayarak uyarıda bulundu.

Vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla çeşitli ödeme seçenekleri sunduklarını ifade eden ve vatandaşlar, vergi borçlarını e-devlet üzerinden veya www.hacilar.bel.tr web sitesinden online olarak ödeyebilecekleri gibi, belediye veznesinden de öğle arasında ve saat:19:00’a kadar ödeme yapabileceklerini de söyleyen Başkan Özdoğan, Hacılar halkının vergi yükümlülüklerini zamanında yerine getirmelerinin, ilçenin daha yaşanabilir bir yer olması ve belediye hizmetlerinin sürekliliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Vergi ödeme süresinin sona ermesine kadar gerekli ödemelerin yapılmasının vatandaşların ve ilçenin menfaatine olduğunu belirtti.

Google+ WhatsApp