BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GALERİCİ ESNAFI VE VATANDAŞLA BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GALERİCİ ESNAFI VE VATANDAŞLA BULUŞMA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Oto Galericiler Sitesi’ndeki esnaf ile vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Kentte yerel yönetim faaliyetlerin yanı sıra vatandaşlarla ve esnafla da sürekli olarak bir araya gelen Büyükkılıç, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin güzel örneklerini vermeyi sürdürüyor. Bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir araya geldiği insanların hatırlarını sorarken, kent ile ilgili talep ve temennilerini de dinlemeye özen gösteriyor.

Bu kapsamda Oto Galericiler Sitesi’ndeki esnaf ile bir araya gelen Büyükkılıç, esnafın işlerini sorarken, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Büyükkılıç’a Kayseri için verdiği hizmetler ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Başkan Büyükkılıç’a, ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal da eşlik etti.

Büyükkılıç, Erciyesevler Mahallesi’ndeki ziyaretinde H. Seniye Katartaş Camii’nde öğle namazı sonrası vatandaşla bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, vatandaşla çay eşliğinde gerçekleştirdiği samimi ve sıcak buluşmada onlarla sohbet etti, talep, temenni ve önerilerini dinledi.

Büyükkılıç, buluşmalarında vatandaşlarla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

Google+ WhatsApp