Vali Günaydın 15 Temmuz Şehitlerimizin Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Günaydın 15 Temmuz Şehitlerimizin Ailelerini Ziyaret Etti

Valimiz Şehmus Günaydın, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında, Şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit ve Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın ailelerini ve şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti. Valimiz Şehmus Günaydın, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında, Şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit ve Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın ailelerini ve şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti.

Şehidimiz Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in kabrini de ziyaret eden Vali Günaydın, şehidimizin mezarı başında dua ederek mezarına karanfil bıraktı.
 
Daha sonra Yeşilhisar İlçesinde bulunan Şehidimiz Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın ailesini ziyaret eden Vali Günaydın, şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet ederek, “Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacağız, şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız.” dedi.
 
Şehidimiz Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın da kabrini ziyaret eden Vali Günaydın, şehidimizin mezarında dua edip karanfil bıraktı.
 
Ziyaretleri sırasında Valimiz Şehmus Günaydın’a, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Murat Neşed Büyüker, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Yeşilhisar Kaymakamı Fatih Bayram, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan eşlik etti.

Google+ WhatsApp