Vali Gökmen Çiçek; “Hiçbir gencimizin tuzağa düşmesine izin vermeyeceğiz”

Vali Gökmen Çiçek; “Hiçbir gencimizin tuzağa düşmesine izin vermeyeceğiz”

Develi ERVA Spor Okulları açılış töreninde konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; “Hiçbir gencimizin kendilerine kurulan tuzaklara düşmelerine izin vermeyeceğiz.Hep yanlarında olacağız diye söyledik ve bugün de çok şükür 42’inci ERVA Spor okulunu Sindelhöyük’te açıyoruz” dedi.

Kayseri Valiliği’nce başlatılan Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Develi Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Develi İlçesi Sindelhöyük Mahallesi'nde ERVA Spor Okulu açılış töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcıları Ömer Tekeş, Erkan Kaçmaz, Develi Kaymakamı Yusuf Turan, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ve İl Protokolü, Develi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası katılım sağladı.
 
Açılış töreninde konuşan Vali Gökmen Çiçek; ”Hiçbir gencimizin kendilerine kurulan tuzaklara düşmelerine izin vermeyeceğiz.Hep yanlarında olacağız diye söyledik ve bugün de çok şükür  42’inci ERVA Spor okulunu Sindelhöyük’te açıyoruz. Bu projeye işin gerçeği ilk başta Kayseri’de başlamıştım. Kayseri’deki mahalleler bittikten sonra ilçelere geçecektik. Develi olmazsa olmazdı .Develi bunu kabul etmedi. Biz Kayseri’deki mahallelerin bitmesini bekleyemeyiz dedi ve şu an burada üçüncüyü açıyoruz. Develi olmadan Kayseri olmaz ama Sindelhöyük de olmadan Develi olmaz”şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp