Türkçü Gençlik Topluluğu, Şehit Şeyda Yılmaz’ı andı

Türkçü Gençlik Topluluğu, Şehit Şeyda Yılmaz’ı andı

Ötüken Kayseri Derneği ve Kayseri Türkçü gençlik topluluğu polis memuru Şeyda Yılmaz’ın saldırı sonucu şehit olmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu. Kayseri Türkçü Gençlik Başkanvekili Nisan Bedia Sağdıç, gerçekleştirilen basın açıklamasında, “Herkes bilsin ve duysun ki Türk milletinin evlatları olarak şehit vermeye alışmıyoruz alışmayacağız” dedi.

Ötüken Kayseri Derneği ve Kayseri Türkçü gençlik topluluğu, Cumhuriyet Meydanı’nda polis memuru Şeyda Yılmaz’ın saldırı sonucu şehit olmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu.
Kayseri Türkçü Gençlik Başkanvekili Nisan Bedia Sağdıç, gerçekleştirilen basın açıklamasında, “Dün yani 23 Eylül 2024'te polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit verdik. Evet dün bir Türk kadını vatan uğrunda toprağa düştü. Bundan bir ay önce aynı gün Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakçı ağır yaralandı ve ardından şehit oldu iki sene önce aynı gün piyade teğmen Serkan Erkuş şehit verdik. Durum böyleyken, bizi yaşatmak için neredeyse her gün bir vatan evladı canını verirken, bizler şehitlerimizin 45 saniyelik bir haberden göğüse takılan bir fotoğraftan çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. Herkes bilsin ve duysun ki Türk milletinin evlatları olarak şehit vermeye alışmıyoruz alışmayacağız. Başta kız kardeşimiz şehit Şeyda Yılmaz olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak için toplandığımız bugün de hepsine milletle ve saygıyla anıyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp