SON DAKİKA... KTO yönetiminden istifa etmeyen Mercan, MHP'den ihraç ediliyor

SON DAKİKA... KTO yönetiminden istifa etmeyen Mercan, MHP'den ihraç ediliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mercan, KTO yönetiminden istifa etmeyerek parti kararlarına uymadığı gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.MHP Başkanlık Divanında İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Gülsoy’un da görevden alınmasına karar verildi.

MHP Kayseri Yönetimi akşam saatlerinde olağanüstü toplandı. Toplantıda, parti kararı olmasına rağmen KTO yönetiminden istifa etmeyen MHP Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mercan'ın durumu görüşüldü. Toplantıda, Mercan'ın parti kararlarına uymadığı ve parti toplantılarına katılmadığı gerekçeleriyle partiden kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verildi. Şok karar sonrası Mercan ilk açıklamayı yerel bir televizyona yazılı mesaj göndererek yaptı. Disiplin kuruluna sevk edilmesiyle ilgili Mercan, bu konuda yorum yapmayacağını ve parti yönetiminin aldığı karara saygılı olduğunu ifade etti. 
 
ÖMER GÜLSOY'UN YEĞENİ DE GÖREVİNDEN ALINDI
 
MHP Kayseri yönetiminin toplantısında ayrıca MHP Başkanlık Divanında İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Gülsoy’un da görevden alınmasına karar verildi. KTO Başkanı Ömer Gülsoy'un da yeğeni olan Mehmet Gülsoy'un yerine MHP Başkan Yardımcılığı görevine Murat Ekşi getirildi.

Google+ WhatsApp