Şehit Jandarma Uzman Çavuş Arda Şen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Arda Şen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Arda Şen, Pınarbaşı ilçesi Malak Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.
 
Kayseri Pınarbaşı ilçesi doğumlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Arda Şen için ilk olarak şehir merkezinde bulunan Kalem Kırdı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri tören düzenlendi.
 
Buradaki törene şehidin ailesi ve yakınları ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Sayın Taner Yıldız, Vali Süleyman Kamçı, 24. dönem Milletvekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekili Yusuf Hallaçoğlu,Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke'nin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Şehidin cenazesi bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze nakil aracına alınarak Pınarbaşı ilçesine bağlı Malak Mahallesi Mezarlığına götürüldü. Buradaki törene şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  Burada kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı dualarla toprağa verildi.
 
Saygı atışının ardından şehidimiz Arda Şen’in tabutunun üzerine örtülen, şehidin emaneti Şanlı Türk Bayrağını Vali Süleyman Kamçı babası Hayrettin Şen’e, şehidimizin fotoğrafını ise Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke annesi Ayşe Şen’e teslim etti.

Google+ WhatsApp