Rektör Karamustafa: “Çalıştay, siyaset ve eğitimde yol gösteren çıktılar ortaya koydu”

Rektör Karamustafa: “Çalıştay, siyaset ve eğitimde yol gösteren çıktılar ortaya koydu”

Valilik, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitelerce düzenlenen Mesleki Eğitim Çalıştayı’nda konuşan KAYÜ Rektörü Kurtuluş Karamustafa, “Yapılan sunumlardaki değinilen bütün konulara dikkatli çalışılmış, meslek odalarından bakanlığa, üniversitelere kadar farklı boyutların bir araya geldiği bu etkinlikte gerek eğitimde gerekse siyasi yönden yol gösterebilecek çıktıların olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kayseri Valiliği, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Üniversiteler iş birliğiyle düzenlenen Mesleki Eğitim Çalıştayı’nın ikinci günü de tamamlandı. Çalıştayın ikinci gününde AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Ahmet Fazıl Özsoylu, meslek odalarının temsilcileri ve iş insanları katılım sağladı.
Millî Eğitim Bakanlığı’ndan meslek odalarına, Valilik ve belediyelerden üniversitelere kadar birçok kurum ve kuruluşun bu çalıştaya destek vermesiyle verimli bir program ortaya çıktığını belirten Rektör Karamustafa, “bu işe gönlünü koyan sayın Milletvekilimiz Murat Cahid Cıngı’ya teşekkür ederiz. Bütün önemli bileşenlerin bir araya gelip koordine bir şekilde çalışmasında öncü rolü oynadı. Yapılan sunumlardaki değinilen bütün konulara dikkatli çalışılmış, meslek odalarından bakanlığa, üniversitelere kadar farklı boyutların bir araya geldiği bu etkinlikte gerek eğitimde gerekse siyasi yönden yol gösterebilecek çıktıların olduğunu düşünüyorum. İlerleyen süreçlerde mesleki eğitimle ilgili çok daha iyi projelerin olacağını da görüyoruz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp