ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI KAYABAŞI’DAN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI KAYABAŞI’DAN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı ve sendika yöneticilerini ağırladı.

El ele, gönül gönüle tüm kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile birlikte, ortak aklı ön planda tutarak hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, büyük bir aile anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir ve sendika yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, tüm Kayserilileri kucaklayarak, kentte birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlere devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a yerel seçimlerde yeniden başkan seçilmesinden dolayı şehrin tüm kesimlerinden ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Kocasinan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülhan Dulda ve yönetimi, Türk Ekonomi Bankası Çukurova Bölge Müdürü Alpay Murat Yıldız, Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe ile Ağrılılar Dernek Başkanı Nevzat Barbaros ile beraberindeki heyeti ayrı ayrı makamında ve başkanlık toplantı salonunda kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Nazik ziyaretleri için misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Misafirler de Başkan Büyükkılıç’a yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı ‘hayırlı olsun’ temennilerini ileterek, yeni 5 yılda kolaylıklar dilediler.

Google+ WhatsApp