MİM-SİN KOOPERATİFİ'NİN 26 YILLIK SORUNU ÖZHASEKİ BAKAN'IN GAYRETLERİ İLE ÇÖZÜLDÜ

MİM-SİN KOOPERATİFİ'NİN 26 YILLIK SORUNU ÖZHASEKİ BAKAN'IN GAYRETLERİ İLE ÇÖZÜLDÜ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin destek ve gayretleri ile Kayseri MİMSİN Konut Yapı Kooperatifinin 26 yıllık tapu davasının çözüldüğü söyledi.

Konuyla alakalı açıklama yaparak Mehmet Özhaseki  Bakan'a teşekkür eden Başkan Dr. Palancıoğlu, "Dün Mehmet Özhaseki Bakanımızdan güzel bir haber aldık. Bunun üzerine Mim – Sin Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Hökelek ve yönetim kurulu ile birlikte  bu konuyu değerlendiriyoruz. Kamuoyunun bildiği üzere Mim-Sin Yapı Kooperatifi yaklaşık 26 yıldır devam eden bir dava nedeniyle mağdur durumdaydı. 3600 kişiyi ilgilendiren ve 1200 kişinin de tapu alması ile ilgili bir konuydu. Mehmet Özhaseki Bakanımız yıllardır Kayseri için emek vermiş bir Belediye Başkanı. Şimdi de Ankara'da hizmetleri ile destek veriyor. Kendisi kişisel gayretleri ile TOKİ ile uzlaşmayı sağlayarak Mim–Sin’in sonunu dün itibariyle uzlaşmayla çözmüş oldu. 1200 vatandaşımız evlerinin tapusuna kavuşacak. Toplamda da 3600 kişi bu mağduriyetten kurtulmuş olacak. En başta Sayın Bakanımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. TOKİ Başkanımıza Ziraat Bankası Genel Müdürümüze de,  Mimsin Kooperatif başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve  uğurlu olsun." dedi.

Mim–Sin Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Hökelek ise, "Öncelikle başkanımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.  Haseki bakanımızın gayretleri ve çalışmaları ile 1200 dairemizin tapusunu veriyoruz. Kendilerine bu güzel çalışma için teşekkür ederim." diye konuştu.

Google+ WhatsApp