MİLLETVEKİLİ NERGİS’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ NERGİS’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’e Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Akdağ Ünal, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray, Yönetim Kurulu Üyeleri Emrullah Doğan ve Yusuf Korkmazyürek ve federasyon Basın Sorumlusu Dursun Açıkyürek eşlik etti.

Ziyarette konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilmiş olmanız nedeniyle hem yönetiminize hem de sizlere hayırlı olsuna geldik. Kayseri’de ciddi bir oranda Yozgatlı nüfusu var. Yozgatlılar temsilcisi olmanız nedeniyle yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan, teşekkür ederek, “Bizlerde burada sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kayseri bir cazibe merkezi ve zaman içerisinde de örf, adet gibi birçok etkinliklerin yapılabilmesi için dernekleşme ve federasyonlaşmalar oldu.2016 yılında kurulan Yozgatlılar Federasyonu Temmuz ayında yapılan kongrede seçilmiş yönetim kurulu olarak Kayseri’de ötekileştirmeden, ayrıştırmadan birlikte yaşamanın içerisinde Kayseri’de yaşayan Yozgatlıların adetlerini benimsemesi gibi çalışmalar yapacağız. Etkinliklerimizde, yapılacak faaliyetlerde sizleri görmekten memnun oluruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp