Mahalle sakinleri mağdur: İnternet yok, fatura var

Mahalle sakinleri mağdur: İnternet yok, fatura var

Sarımsaklı Mahalle sakinleri 4 aydır internet olmamasına rağmen almadıkları hizmet için fatura ödediklerini iddia etti. Konuyla ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Can Öcal, “Vatandaş 4 aydır neden internet yok diye her gün şikayet ediyor ama kimse gelip buna bakmıyor. Faturaya gelince çatır çatır gönderiyorlar, vatandaştan para alıyor” dedi.

Kayseri’nin Melikgazi İlçesine bağlı Sarımsaklı Mahallesi’nde vatandaşlar internetten dolayı mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi. Mahallede 4 aydır internet olmadığını söyleyen Sarımsaklı Mahalle Muhtarı Can Öcal, “4 aydır vatandaşlarımızın interneti yok. 4 aydır hizmet yok. Faturaya gelince çatır çatır gönderiyorlar, vatandaştan para alıyor. Bu vatandaş 4 aydır neden internet yok diye her gün şikayet ediyor ama kimse gelip buna bakmıyor.  Kabloları yerde. Vatandaşa yazık değil mi? Neden fatura alıyorsunuz o zaman. Vatandaşlar mağdur. Hizmet almadığı halde 800 lira ödeyende var bin lira ödeyende var” ifadelerini kullandı. 
 
‘4 AYDIR MAĞDURUZ’
 
İnternet hizmeti almadıkları halde faturayı ödediklerini iddia eden Mahalle sakini Mehmet Özsoy, “Benim 2 tane çocuğum var. Üniversiteye hazırlanıyorlar. Çocuklar 4 aydır aşağı yukarı internetten faydalanamıyorlar. 4 aydır mağduruz. Sağlıklı bir şekilde internetimizi kullanamıyoruz ama faturaya geldi mi gönderiyorlar. Faturamızı da ödüyoruz. Çocuklarım mağdur, internetimizin yapılmasını istiyoruz. Sürekli arayıp şikayet ediyoruz bize çeşitli gerekçeler gösterip erteliyorlar” şeklinde konuştu. 
 
Mahalle sakini Çetin Boztaş ise, “Benimde liseye giden çocuklarım var internetten 4 aydır yararlanamıyoruz. Merkeze internet için gittiğinde de bu defada otobüse geç kalıyor” dedi. 

Google+ WhatsApp