Kayserisporlu yönetici Samet Koç ile futbolcular Dimitrios ve Hasan Ali öğrencilerle buluştu

Kayserisporlu yönetici Samet Koç ile futbolcular Dimitrios ve Hasan Ali öğrencilerle buluştu

Sarı kırmızılı kulüp ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği okullarda öğrencilerle buluşan Kayserisporlu futbolcular ve basın sözcüsü Samet Koç bugün Seyyid Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Seyyid Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Samet Koç ile futbolcular Dimitiros Kolovetsios ve Hasan Ali Kaldırım öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşiden önce konuşan Samet Koç, “ Ben de bu okulda okudum, 2001 mezunuyum. Kayserispor taraftarıydım. Yöneticilik yapmak da nasip oldu.” diye konuştu. Takım Menajeri Yunus Akbulut ise, “Kayserispor olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladık. Okullarımızı ziyaret ediyoruz. Biz Kayserispor olarak okullara gitmeye devam edeceğiz. Kayserispor sevgisini gençlerimize aşılamaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. Kolovetsios da, “Bizi her zaman desteklediğinizi biliyoruz. Sizleri burada oynayacağımız ilk maça bekliyoruz” ifadesinde bulundu. Hasan Ali Kaldıırm da, “Davetiniz ve sıcak karşılamanız için ben de teşekkür ederim. Burada olmak güzel. Biz Kayserispor’un bir parçasıyız. İnşallah daha iyi yerlere taşıyabiliriz” dedi.
 
KOLOVETSİOS: GÖNÜLLERDE ZATEN ŞAMPİYONUZ
 
Futbolcular daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Dimitrios Kolovetsios, Bu sene şampiyonluk gelecek mi? Sorusuna, “Biz zaten gönüllerinizde şampiyonuz” yanıtını verdi. 
 
Hasan Ali Kaldırım, ligde ve Türkiye Kupası’nda hedeflerin sorulması üzerine, “Kayserispor olarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Türkiye Kupası’nda da finale kadar gitmek istiyoruz” diye belirtti.  Kemen’in gidişi üzerine gelen soruya Samet Koç, “Oyuncular gelir gider. Burada devamlı olan Kayserispordur ve sizler yanı taraftarlardır. Gelene ‘hoş geldin’ gidene de ‘güle güle’ diyoruz” yanıtını verdi. 
Kayserisporlu Yönetici Samet Koç mezun olduğu okulda okuyan öğrencilere tablet hediye etti. Program futbolcuların öğrencilere imza dağıtmasının ardından sona erdi.

Google+ WhatsApp