Kayserispor’dan Avrupa çıkartması

Kayserispor’dan Avrupa çıkartması

Kayserispor Olağan Genel Kurulu’unda Başkan Yardımcısı ve Avrupa Sorumlusu görevine getirilen gurbetçi iş insanı Ali Hızar, Avrupa'dan Sorumlu Yönetici ve Başkan Yardımcısı oldu. ‘Kayserispor Yönetimi Avrupa'da taraftarlarla buluşma günleri’ etkinliklerine hız kesmeden devam etmek isteyen Hızar hazırlıklara başladı.

‘Kayserispor Yönetimi Avrupa'da taraftarlarla buluşma günleri’ adı altında Kayseri ve Kayserispor’a gönül verenlerle daha önce Stuttgart, Vöhringen, Münih, Köln, Remscheid ve Dordrecht şehirlerinde etkinlikler yapıldı. Avrupa’da 10 bin üye hedefi ile gerçekleşmeye başlayan etkinliklerden memnuniyetini dile getiren başkan yardımcısı Ali Hızar, tüm Kayserispor’a gönül verip destek olanlara, sponsorlara teşekkür ederek tüm Avrupa’yı karış karış gezip kulübe üye olmak isteyen tüm Kayserispor sevdalılarıyla Avrupa’da 10 bin üye hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.
 
“KAYSERİSPOR, GALATASARAY’IN DIŞINDA MÜZESİNDE AVRUPA KUPASI OLAN TEK TAKIM”
 
Başkan Ali Hızar açıklamasının devamında, “’Sen yoksan bir kişi eksiğiz’ diyerek seslenmek istiyorum. Kayserispor sıradan bir kulüp değil. Kayserispor’u hak ettiği güzel yerlere getireceğiz. Bu konuda Başkanımız Ali Çamlı’nın öncülüğünde tüm yönetimin inanmış ve kenetlenmiş bir halde. Kayserispor, Galatasaray’dan sonra müzesinde Avrupa Kupası bulunduran tek bir kulüp. Şehrimize bir Ahde Vefâ borcumuz var. İnşallah elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. 
 
‘KAYSERİSPOR YÖNETİMİ AVRUPA'DA TARAFTARLARLA BULUŞMA GÜNLERİ’ PROGRAMI BELİRLENDİ
 
Avrupa sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Ali Hızar, göreve getirilmesinin ardından başlattığı, ‘Kayserispor Yönetimi Avrupa'da taraftarlarla buluşma günleri’ etkinlikleri kapsamında bundan sonraki programlar devam ediyor. Hızar açıklamasının devamında, “Avrupa’da yaşayıp Kayseri’ye ve Kayserispor’a gönül verenlerle buluşmaya devam edeceğiz. Etkinlik takvimimiz şu şekilde; 1 Eylül 2024 Pazar günü Fransa- Strasbourg, 3 Ekim 2024 Perşembe günü Almanya- Mönchengladbach, 4 Ekim 2024 Cuma günü Belçika - Heusden Zolder, 5 Ekim 2024 Pazar günü Hollanda – Rotterdem.  Berlin, Hamburg, Augsburg, Nürnberg, Frankfurt, Dortmund, Duisburg, Brüksel (Belçika) buluşmalarımızı da organize ediyoruz. Ardından Londra, Kopenhag, Stokholm, Zürih, Cenevre, Viyana ve Paris’te buluşmalar planlıyoruz. Toplantılarımızda, hemşerilerimiz ile hasret gideriyoruz, hasbihal ediyoruz. Kulübe üye olmak isteyenlerin başvurularını alıyoruz. Bunun yanı sıra Kayserispor Store ürünlerini almak isteyen taraftarımıza da yardımcı oluyoruz” açıklamasında bulundu.
 
“HEDEFİMİZ AVRUPA’DA YAŞAYAN TÜRK GENÇLERİNİ KAYSERİSPOR’A KAZANDIRMAK”
 
Kayserispor’a maddi olduğu kadar sportif katkının da gerekli olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Ali Hızar, “Bizim bir hedefimiz de Avrupa’da yaşayan Türk gençleri spora ve Kayserispor’a kazandırmak. Bunun için ekibimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Kayserispor’da oynayacak olan kadronun ağırlıklı Türk futbolculardan kurulu olması çok önemli. Önümüzdeki senelerde Kayserispor'un ilk 11'inin 8-9’u Türk futbolculardan oluşacak. Bunun temellerini şimdiden atmaya başladık. Bir teşekkür de Almanya ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerindeki Kayserispor Temsilcilikleri yapanlara etmek istiyorum. Kayserispor, Avrupa’da yapılanmaya hızlı bir şekilde devam ediyor. Kayserispor'un Yönetim Kuruluna Avrupa'dan Yeşim Akpınar Hanım ve Hasan Irmak asil üye, Vural Burakçin, Mustafa Yücel, Onur Gülener ve Mehmet Ali Demir'de yedek üye olarak girmiştir. Bunun yanı sıra Mehmet Yılmaz danışman ve İbrahim Köksal basın sözcüsü, Belçika'dan Taner İkiz, Mustafa Çakmak, Hollanda'dan Ahmet Ayrancı, Fransa'dan Murat Akdağ, Hüseyin Durdu Kayserispor Temsilcileri olarak gönüllü olarak emek vermektedir. Bu fedakâr Gönüllülere ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp