Kategori : Kayseri

Kayserigaz, izinsiz kazıların yol açabileceği tehlikelere karşı vatandaşları uyardı

Kayserigaz, izinsiz kazıların yol açabileceği tehlikelere karşı vatandaşları uyardı

Güvenli ve sürekli doğal gaz arzının sağlanması amacıyla kazı çalışmalarına refakat ettiklerini belirten Kayserigaz, bildirilmeden yapılan kazı çalışmalarında doğal gaz hatlarına verilebilecek en küçük bir hasarın can ve mal güvenliğini tehlikeye atabileceğini, bu nedenle kazı çalışması öncesinde mutlaka Kayserigaz’a bilgi verilerek, mevcut doğal gaz hatlarının konumunun öğrenilmesi gerektiğini hatırlattı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 5 İLÇEYE 5 TRAKTÖR

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 5 İLÇEYE 5 TRAKTÖR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı, Sarız, Bünyan, Akkışla ve Yeşilhisar çiftçilerinin kullanımına sunulmak üzere 1 milyon 300 bin TL maliyetli 5 traktörü ilçelerin ziraat odası başkanlarına teslim etti.

TALAS VEFA SOSYAL DESTEK ‘TAM KAPANMA’YA HAZIR

TALAS VEFA SOSYAL DESTEK ‘TAM KAPANMA’YA HAZIR

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, tam kapanmayla birlikte faaliyetlerine hız veren Talas Vefa Sosyal Destek Ekibini ziyaret etti. Konuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Kaymakam Dönmez ve Başkan Yalçın, Talas Vefa Destek Grubu olarak tam kapanma dönemine hazır olduklarını söyledi.

‘BAŞKAN MAHALLEMİZDE’ ZOOM TOPLANTILARI BAŞLIYOR

‘BAŞKAN MAHALLEMİZDE’ ZOOM TOPLANTILARI BAŞLIYOR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, tam kapanma döneminde de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. ‘Başkan Mahallemizde’ adı altında gerçekleştirilecek online canlı bağlantıyla her hafta bir mahalleden sakinlerle zoom üzerinden sohbet edilecek.

İŞÇİ DOSTU BAŞKANDAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

İŞÇİ DOSTU BAŞKANDAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Kocasinan Belediyesi işçi dostu belediyedir” diye sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar, mesajında, “Emek ve alın teriyle şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.

KOCASİNAN'DA, HUZURLU BİR YAZ İÇİN HAŞERE İLE MÜCADELE  DEVAM EDİYOR

KOCASİNAN'DA, HUZURLU BİR YAZ İÇİN HAŞERE İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Kış döneminde başarılı bir ilaçlama çalışması yapan Kocasinan Belediyesi, yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Gelecek nesillere sağlıklı ve daha temiz bir Kocasinan bırakmak için çalıştıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığını ilgilendiren konularda daha titiz davrandıklarını söyledi.

İnşaat kazısında lahit kapağı bulundu, çalışma durduruldu

İnşaat kazısında lahit kapağı bulundu, çalışma durduruldu

KAYSERİ'de inşaatın temel kazısı sırasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen lahit kapağı, gözyaşı şişesi ile kemik parçaları bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun alanda inceleme yaparken, kazı çalışması durduruldu.

BÜYÜKKILIÇ’TAN İLÇELERE YÖNELİK “YATIRIM VE PANDEMİ” HAMLESİ

BÜYÜKKILIÇ’TAN İLÇELERE YÖNELİK “YATIRIM VE PANDEMİ” HAMLESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçelerde yapılması planlanan projeler kapsamında Pınarbaşı, Hacılar, İncesu, Develi, Tomarza, Yeşilhisar, Yahyalı ve Akkışla ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı görüştü. Büyükşehir yöneticilerinin de hazır bulunduğu görüşmelerde tüm çalışmalar ayrıntılı değerlendirilirken, pandemi süreci ve sokağa çıkma kısıtlaması da ilçeler bazında ele alındı.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu:

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu: "TRAFİK İŞARETLERİNE MUTLAKA UYMALIYIZ"

Trafikte güvenliği sağlamanın önemli koşullarından birinin trafik uyarı işaretleri olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak şehir içerisinde daha seri, etkin ve güvenli ulaşımın sağlanabilmesi için 2825 adet trafik işaret levhası satın alındığını söyledi.

KASKİ’DEN 6 İLÇEYE 19 BİN 650 METRE İÇME SUYU HATTI

KASKİ’DEN 6 İLÇEYE 19 BİN 650 METRE İÇME SUYU HATTI

Suyun sürdürülebilir kullanımına yönelik faaliyetlerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Kayseri için kaliteli ve sağlıklı su temin etmeye devam ediyor. KASKİ, 6 ilçede toplam uzunluğu 19 bin 650 metre olan içme suyu şebeke, terfi ve isale hattı imal edecek. Söz konusu projelerin 8 bin 700 metrelik bölümü tamamlanırken, geriye kalan kısmında ise çalışmalar son hızla devam ediyor.