Kategori : Kayseri

PANDEMİYLE 1 YIL SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR

PANDEMİYLE 1 YIL SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR

Talas Belediyesi tarafından hazırlanan “Pandemiyle 1 Yıl” isimli fotoğraf sergisi, ilgi görüyor. Talas girişindeki Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane’de hafta başında açılan, koronavirüs salgınında başta Talas Belediyesi olmak üzere yapılan çalışmaları konu alan sergi, özellikle gençlerin dikkatini çekiyor.Pandemiyi anlatan haber ve fotoğrafların yanında salgında kullanılan tıbbi materyallerin de yer aldığı sergi, COVİD-19 yoğun bakım servisi ile başlıyor.

BÜYÜKKILIÇ: YAŞLILARIMIZ, DUA KAYNAĞIMIZ VE HER ZAMAN BAŞ TACIMIZDIR

BÜYÜKKILIÇ: YAŞLILARIMIZ, DUA KAYNAĞIMIZ VE HER ZAMAN BAŞ TACIMIZDIR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükkılıç mesajında, “Gerek hayat deneyimleri, gerek bilgi birikimleri ve gerekse büyük emekleri nedeniyle yaşlılarımız, dua kaynağımız ve her zaman baş tacımızdır” dedi.

BÜYÜKKILIÇ, “DOKTOR BAŞKANLAR KONUŞUYOR” PROGRAMINA KATILDI

BÜYÜKKILIÇ, “DOKTOR BAŞKANLAR KONUŞUYOR” PROGRAMINA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye genelinde düzenlenen ve “Pandemi Sürecinde Yerel Yönetimler” konusunun işlendiği “Doktor Başkanlar Konuşuyor” programına katılarak, tecrübe ve deneyimlerini paylaştı. Başkan Büyükkılıç, kronik hastaların, yaşlıların ve gençlerin kalabalık ortamlardan uzak durmasının ve ev oturmaları, taziye dilekleri gibi durumların bu dönemde elektronik ortamlara dönüştürülmesinin, vaka sayısının azalmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği Kayseri İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğine,  Süleyman VAROL seçildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği Kayseri İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğine, Süleyman VAROL seçildi.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği yasa ve ana yönetmeliğinde belirtilen amaçlara ulaşabilmek, bağlı Oda birimlerinin çalışmalarını koordine etmek, daha etkin ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak için gerekli olan güç birliği, dayanışma ve ortak davranışı sağlamak amacıyla İl genellerinde TMMOB’ye bağlı odaların oluşturduğu İl Koordinasyon Kurulu’nun her dönem sekretarya seçimi yapılmaktadır.

BAŞKAN YALÇIN, KOORDİNASYON MERKEZİ’NDEN KIŞ ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

BAŞKAN YALÇIN, KOORDİNASYON MERKEZİ’NDEN KIŞ ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kış Çalışmaları Koordinasyon Merkezinde, ilçe genelinde yapılan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını inceledi. Burada Cebir Mahallesi’nde kar temizliği yapan greyder operatörü ile de iletişime geçen Başkan Yalçın, kazasız belasız çalışmalar diledi.