Kategori : Kayseri

Yurt dışına kaçmaya çalışan PKK’nın bombacısı yakalandı

Yurt dışına kaçmaya çalışan PKK’nın bombacısı yakalandı

Kocaeli'de jandarmanın düzenlediği operasyonla, yurt dışına kaçmaya çalışan terör örgütü PKK'da sözde patlayıcı uzmanı olan K.H.R.S. (32) yakalandı. K.H.R.S.'nin 13 askerin şehit edildiği Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde de bulunduğu belirlendi.

BÜYÜKKILIÇ’TAN ‘İTTİFAK’ VURGUSU

BÜYÜKKILIÇ’TAN ‘İTTİFAK’ VURGUSU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Dr. Sami İpek Bulvarı’nın açılış töreninde ‘Cumhur İttifakı’ vurgusu yaparak, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli’nin birlikteliğinin en güzel örneği Kayseri’de sergileniyor, bunu sürdüreceğiz, bunu bereketlendireceğiz ve inşallah Türkiye’ye örnek olacak şekilde geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, 16 İLÇEDE KAPALI YOL BIRAKMADI

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, 16 İLÇEDE KAPALI YOL BIRAKMADI

Tüm ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun tipi ve etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan tüm mahalle yollarını ulaşıma açtı. Gece boyu çalışmalar sürerken, il genelinde kapalı kırsal mahalle yolu kalmadı.Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle kapalı olan Sarız ilçesinde 8 mahalle yolunu da ulaşıma açtı.

ULAŞIM A.Ş.’DEN YÜZDE YÜZ YERLİ ÜRETİM: “BOJİ PRES”

ULAŞIM A.Ş.’DEN YÜZDE YÜZ YERLİ ÜRETİM: “BOJİ PRES”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ulaşım A.Ş. mühendis ve teknikerlerinin çalışması sonucunda tasarlanarak Kayseri sanayisi ile birlikte yüzde yüz yerli olarak Kayseri’de üretilen Boji Pres cihazını yerinde inceledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tramvay araçlarının hareket sistemleri olan bojilerde bulunan ve yolculuk konforu ile birebir ilgili olan kauçuk ve yay parçalarının yük altında kontrolünü sağlayan otomatik çalışan bir test cihazı olan Boji Pres’i üretti.

ÖNEMLİ BAĞLANTI YOLU DR. SAMİ İPEK BULVARI AÇILDI

ÖNEMLİ BAĞLANTI YOLU DR. SAMİ İPEK BULVARI AÇILDI

Melikgazi Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile Dr. Sami İpek Bulvarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Yolun açılış programına AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve Rahmetli Dr. Sami İpek’in oğlu Ali İpek katıldı.

KOCASİNAN, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE KAYSERİ’NİN YENİ YÜZÜ OLUYOR

KOCASİNAN, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE KAYSERİ’NİN YENİ YÜZÜ OLUYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre, Gaziosman ve Yavuzlar Mahallesi’ne, sosyal tesis kazandıracaklarını ve ayrıca Yunus Emre’ye 32 bin metrekare park alanı yapacaklarını söyledi. Vatandaşların yaşamaktan keyif alacağı daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmalarının bölgenin kaderini değiştireceğini vurguladı.

Ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis

Ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis

KAYSERİ'de ev sahibi Resul Turan'ı (43) fatura ödeme meselesi yüzünden çıkan kavgada öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük (32), 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK"

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Mart başında başlayacak olan kademeli normalleşmenin kendilerini hayâl kırıklığına uğrattığını söyledi.