Kategori : Kayseri

Jandarmadan hırsız operasyonu: 5 gözaltı

Jandarmadan hırsız operasyonu: 5 gözaltı

KAYSERİ'nin Kocasinan, Melikgazi, İncesu ve Develi ilçelerinde birçok defa hırsızlık yaptıkları belirlenen 5 kişi Jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Melikgazi Belediye Zabıtası esnafı denetledi

Melikgazi Belediye Zabıtası esnafı denetledi

Melikgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, açıkta satış yapan ve kaldırım işgalinde bulunan esnafı denetleyerek uyarıda bulundu. Melikgazi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde yer alan işletmelerde denetim yaptı. Halk Sağlığı için denetimlerin devam edeceğini ve bu konuda esnafın duyarlı olması gerektiğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Zabıta Müdürlüğü ve Melikgazi İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerimiz Kapalı Çarşı'da bulunan peynirci ve kuruyemiş esnafları, başta olmak üzere tüm esnafa gerekli uyarıda bulundu

BAKİ ERSOY’DAN KUVEYT ANKARA BÜYÜKELÇİSİNE ZİYARET

BAKİ ERSOY’DAN KUVEYT ANKARA BÜYÜKELÇİSİNE ZİYARET

MHP Kayseri Milletvekili Baki ERSOY, Kuveyt Dostluk Grubu Üyesi olarak, Kuveyt Ankara Büyükelçisi H.E Ghassan Zawawi’yi ziyaret etti. Ersoy ziyaretinde Kayseri’de yapılmasını planlanan ortak projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti.

MELİKGAZİ-BÜYÜKŞEHİR İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

MELİKGAZİ-BÜYÜKŞEHİR İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlar ile toplantı yaparak, 2021 yılında işbirliği içinde yapılacak çalışmaları masaya yatırdılar.Uyum kültürü içerisinde Kayseri’ye ve Melikgazi’ye güzel hizmetler kazandırdıklarını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Memduh Başkanımızı uzun süre görev yaptığı evinde; Melikgazi’de ağırlıyoruz dedi.

BÜYÜKKILIÇ: MELİKGAZİ’MİZ ŞEHRİMİZİN YÜZ AKI

BÜYÜKKILIÇ: MELİKGAZİ’MİZ ŞEHRİMİZİN YÜZ AKI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi’nde 2020 yılı değerlendirme ve 2021 yılı yatırım toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi’nin şehrin yüz akı olan çalışmalar yaptığını vurguladı.2021 yılında ilçeleri tek tek ziyaret ederek, talepleri yerinde dinlemeyi ve çözüm üretmeyi sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın bu kez durağı, kentin metropol ilçelerinden Melikgazi ilçesi oldu. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret eden Büyükkılıç, ilgili birimlerle 2021 yılı yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kırsal Mahallerden Hırka ve Eskiömerler Mahallesi’ni ziyaret etti. 6 bin saman balyası yanan Hidayet Demirtaş’a ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten Başkan Çolakbayrakdar, ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Başkan Büyüksimitci’den Kamu Bankalarına Teşekkür

Başkan Büyüksimitci’den Kamu Bankalarına Teşekkür

Vakıfbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Cihad Akyol, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi makamında ziyaret ederek, firmalara yönelik 40 milyar TL’lik destek paketi hakkında bilgi verdi.

KORAMAZ VADİSİ LAVANTA YAĞI VE KOLONYASI ÜRETİLDİ

KORAMAZ VADİSİ LAVANTA YAĞI VE KOLONYASI ÜRETİLDİ

Kayseri’de tarihi dokusu ve doğal güzelliğiyle UNESCO Dünya Geçici Mirası Listesi’ne giren Koramaz Vadisi’ne geçtiğimiz yıl dikilen lavantalardan yağ ve kolonya üretildi. Üretici İsmail Kumbara, Büyükşehir Belediyesi destekleriyle 7.5 dönümlük araziye diktiği lavantalardan ‘Koramaz Vadisi’ adıyla ürettiği lavanta yağı ve lavanta kolonyasını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a takdim etti.