KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI ERTUĞRUL SOYSAL’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI ERTUĞRUL SOYSAL’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkent temasları kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ı ziyaret ettiler. Heyet ziyarette, gerek federasyon çalışmaları ve gerekse de karşılıklı yapılabilecek çalışmalar hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Gerek Kayseri ve gerekse de Yozgat’ın gelişimine katkı koymak adına kolları sıvayan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri bu kapsamda Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Heyet ilk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Kayseri Yozgatlılar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Murat Gencer, Kazım Karagöz, Dursun Açıkyürek’te yer aldı.

 

Başkan Çağan’ın yönetim kurulu üyelerini tanıtmasının ardından ziyarete ilişkin konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, “Yozgatlılar Federasyonu Başkanı ve yönetimi misafirimiz Deniz bey daha önce aradı ve ziyaret etmek istediklerini söyledi bizlerde başüstüne dedik. Biz yozgatlıları severiz. Kayseri’de de olsa, istanbul’da da olsa İzmir’de de olsa. Hep kapım açıktır. Ayrı gayrımız olmaz. Bu günde kardeşlerimiz burada misafirimiz. Bu zaman içerisinde Yozgat’ı konuşacağız. Yozgat’ta, yapılacak olan ve yaptıklarımızdan bahsedeceğiz. Bakanlık olarak bazı icraatlarımız oldu, asgari ücret tespitidir, maaşların artışıdır. Görüşmeleri devam eden 600 ek göstergenin komisyon başkanlığını da ben yapıyorum. Onunla ilgili fikir telakisinde bulunacağız. Buradan kayseri’de yaşayan Yozgatlı kardeşlerime selamlarımı iletiyorum. Burada bir kardeşleri olduklarını unutmasınlar. Biz burada hem yozgat hem ülkemizi temsil ediyoruz. Yozgat’ın ve bütün ülkemizin hayrına ne varsa biz hep yanlarında yer aldık. Bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm kardeşlerimize bir kez daha hoşgeldiniz demek istiyorum. Bakanlığımızda misafir etmekten de büyük onur duyduğumu ifade ediyorum.” Dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, yoğun programları arasında taleplerini kabul etmelerinden dolayı bakan yardımcısı hemşehrileri Ertuğrul Soysal’a teşekkür ederek, “Bizlerde biliyoruz ki Yozgatımıza yapmış olduğunuz hizmetlerle, 3 dönem yapmış olduğunuz milletvekilliği döneminizde sadece memleketinizde değil, tüm ilçelerde hizmet vermeniz, eser bırakmanız bu güngüzel şekilde anılmanızı sağlıyor. Biz aslında bu günkü ziyaretimizi biraz gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyareti niteliğinde oldu. Daha önce hava muhalefeti dolayısıyla ziyaretlerimizi ertemek zorunda kaldık. Daha sonra yeni yılda gelince çalışmalarınız hızlı devam etti. Asgari ücretin tespiti ve bakanlık olarak çalışmalarınızın yoğunluğundan dolayı bu güne fırsat oldu. Biliyoruz ki yakın zamanda Yozgat’ı ziyaret ettiniz. İnşallah en kısa sürede bizlerde sizleri Kayseri’ye de bekliyoruz. Kayseri ile olan gönül bağınızın çok eskiye dayalı olduğunu biliyoruz. Kayseri’ye geldiğinizde sizleri ağırlamak, hemşehrilerimizle buluşturmak isteriz. Bu anlamda bizler Kayseri’de yaşayan Yozgatlılar olarak, bizler nasıl yardımda bulunabiliriz, bu konuda bizlerde el birliği ile çalışıp sizlere bu konuda gerekli brifingi, gerekli dosyaları vermeye hazırız. Bizim de fikirlerimizi almak için bu gün burada istişare içerisinde olacağız. Bu anlamda bizleri kabul ettiğiniz için tüm hemşehrilerim adına, yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Google+ WhatsApp