KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU KIZILAY KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI CAFER BEYDİLLİ’YE ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU KIZILAY KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI CAFER BEYDİLLİ’YE ZİYARET

Kayseri yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Kayseri Şube Başkanlığı görevine atanan Cafer Beydilli ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Dağdeviren, Koray Can ve Kazım Karagöz ile Yenifakılılar Derneği Başkanı Cengaver Dağ, ülkemizin saygın yardım kurulmuşları arasında yer alan Kızılay Kayseri Şubesini ziyaret ederek, başkanlık görevine atanan Cafer Beydilli ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, yaklaşık 4 ay önce atanarak geldiği başkanlık görevinin ardından 19 Mart 2022 tarihinde yapılan genel kurulla birlikte üyelerin tamamının oyuyla yeni yönetimi oluşturduklarını söyledi. Bu yönetimle birlikte Kayseri’ye hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Cafer Beydilli, “Kayseri Kızılay’ı ile birlikte Türkiye Kızılay’ına emek verenlere teşekkür ediyoruz. Kayseri’de de Kızılay’ı şimdiye Kadar bu hale getiren tüm yönetimdeki arkadaşlarımıza gönüllülerimize üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kayseri Kızılay’ı için 3 yıllık bir strateji belirledik. O planımızı inşallah bu 3 yıl içerisinde gerçekleştirmeye çalışacağımız. Buradaki amacımız Kayserimize ve Kayseri insanlarına en iyi bir hizmeti ulaştırmak, devletin yardım eli ile milletin yardım elini buluşturarak, onlara ulaşmak. Ben ve arkadaşlarım bu uğurda çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

 

Kızılayın kamu yararına çalışan bir kurum olduğunu kaydeden Beydilli, “Sadece Kayseri değil, dünyanın her bir yerinde ilk önce yardım ulaştıran tek kurumdur. Genel merkezimizle dünyaya daha iyi hizmet etmek için uğraşacağız. Bizlerde onların temsilcisi ve emanetçisiyisiz. Bizler şu anda Kızılay’ın bayrağını devraldık. İnşallah iyi bir şekilde bizden sonrakilerine devredeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Deniz Çağan ve yönetim kuruluna teşekür eden Cafer Beydelli, “Biz Yozgatlıları her zaman severiz. Onlar bizim kardeşlerimiz. Kayserimizde çoğunluk miktarını Yozgatlılar teşkil etmekte. Onların da ben çalışmalarını ilgiyle izliyorum. Onlarda Kızılay’ın bir üyesidir, onlara da Kızılay olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Aynı şekilde onların da desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ise, konuşmasında şu görüşlere yer verdi, “4 ay önce atanmıştınız ama seçimlerden sonra gelelim diye düşündük. Bizde seçildiğimiz günden bu yana yoğun bir şekilde ziyaret trafiği içerisindeyiz. 19 Mart tarihindeki genel kurula katılmayı çok istemiştik ancak o günde bizlerde anlamlı bir etkinlik düzenledik. Çanakkale şehitlerimiz andık. Bu günkü ziyaretimizde gördüğümüz, yönetim kurulunuzda yer alan isimler bildiğimiz işin ehli liyakatlı kişiler. Bu durum bizleri ayrıca memnun etti. Sizlerin de büyükşehir belediyesindeki tecrübelerinizi buraya aktaracağınızı biliyoruz. 1868 yılında kurulmuş olan Kızılay’ın dünyanın ve Türkiye’nin en büyük gönüllü teşekküllerinden birisi olduğunu biliyoruz. Her ne kadar maaşlı personeller çalışsada bir o kadar da gönüllülük esasıyla çalışıyorsunuz. Bu da Türkiye’nin hayırdaki gücünü ortaya koyuyor. Kayseri’mizin hayırdaki gücü zaten tartışılmaz ama birde Türkiyemizin hayırdaki gücü de ortaya çıkmış oluyor. Kızılay hastanemizin çalışmalarınıda yakınen takip ediyoruz. Kayseri’de birçok kurumda olmayan tıbbi zihazlara sahip olduğunu biliyoruz. Kan merkezimizin çok aktif bir şekilde çalıştığını, hayat kurtardığını biliyoruz. Bizlerde önümüzdeki süreçte sizlerle dirsek temasında olup maddi durumu düşük olan insanlara yönelik yardım taleplerimiz olacaktır. Bizlerde sizlerle bilrlikte ortak çalışmalar yapabiliriz. Çünkü Kayseri’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz. Bu anlamda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz”

 

Türk Kızılay’ı Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, Dr, Necla Ceren’de kadın ve çocuk görüllülük konusunda federasyon yönetiminden destek istedi.

 

 

Google+ WhatsApp