İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok’tan Talas’a Devlet Hastanesi sözü

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok’tan Talas’a Devlet Hastanesi sözü

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas’ta seçim öncesi yaptığı çalışmalar neticesinde İlçenin bir Devlet Hastanesine ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Her geçen gün nüfusu büyüyen Talas’a bir Devlet Hastanesi kurulması elzemdir. Talaslılar en yakın hastane olarak Erciyes Üniversitesi Araştırma Hastanesine gidiyor ve Üniversite Hastanesinin Araştırma yapmaya zamanı kalmıyor” dedi.

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Gözütok, esnafın sorun, sıkıntılarını dinledi ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Gözütok ayrıca esnafa Türk Bayrağı da dağıttı. 
 
İLÇENİN ACİLEN DEVLET HASTANESİNE İHTİYACI VAR
 
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, yaptığı açıklamada Talas halkının sağlığının riske atılmaması için acilen bir Devlet Hastanesi yapılması gerektiğini ifade ederek, “Nüfusu her geçen büyüyen Talas’ta Sağlık Ocakları var ama maalesef bir Devlet Hastanesi yok! İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız en yakın hastane hizmetini Erciyes Üniversitesi Araştırma Hastanesinden almak zorunda kalıyor. Bakın dikkat edin Araştırma Hastanesi diyorum. Üniversite Hastanesi Araştırma yapmak üzere kurulu bir hastane ama yoğunluktan dolayı araştırma yapamıyor. Bütün doktorlar Talas’tan gelen hasta vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele ediyor. Neden buraya geliyorlar? Çünkü Şehir Hastanesi ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimize çok uzak kalıyor. Biz seçilmemiz halinde hem Talas Merkezine, hem de kırsal Mahallelerinin kolay ve rahat ulaşabileceği bir konuma Devlet Hastanesi yapma sözünü veriyoruz. Talas halkını yaşadığı bu sorundan kurtaracağız. Talas İYİ olacak” dedi.

Google+ WhatsApp