Genç Elazığlılar Derneği´nden 10 Sorun 10 Çözüm Manifestosu

Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger, yılbaşında ´10 Sorun 10 Çözüm´ adı altında bir manifesto yayımlayacaklarını açıkladı. Genç Elazığlılar Derneği yılbaşında Elazığ ile ilgi

Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger, yılbaşında ´10 Sorun 10 Çözüm´ adı altında bir manifesto yayımlayacaklarını açıkladı.
Genç Elazığlılar Derneği yılbaşında Elazığ ile ilgili şehrin sorunları ve bu sorunlara çözüm önerilerinin yer aldığı bir manifesto yayımlamaya hazırlanıyor. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger, ´10 Sorun 10 Çözüm´ adlı mafestoyla sorunların çözümüne katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Ülger, "10 Sorun 10 Çözüm için ekip olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sorun ağırlıklı değil çözüm ağırlıklı ve olaylara müspet bakarak hazırlamaya gayret gösterdiğimiz manifestoya katkı sağlamak isteyen herkesin fikrine ve görüşüne açığız. Bugün Elazığ´da bir anket çalışması yaparsanız Elazığ´ın sorunlarını tek nefeste sayabilecek yüzlerce insanla karşılaşabilirsiniz. 10 Sorun 10 Çözüm adlı kitapçıkta gençlerin gözünden ve lokal olarak derneğimizin penceresinden bu sorunlara nasıl çözümler önerdiğimizi görmek mümkün olacaktır" dedi.
(EA-AKK-Y)

27.10.2014 15:39:25 TSI

Google+ WhatsApp