GENÇ DOSTU BAŞKAN, TINAZTEPE SOSYAL TESİSLERİ’NDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

GENÇ DOSTU BAŞKAN, TINAZTEPE SOSYAL TESİSLERİ’NDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Tınaztepe Sosyal Tesisleri ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi.

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençleri hiçbir zaman ihmal etmiyor.

Gençlere yönelik proje, faaliyet ve yatırımları ile her zaman onların yanında yer almaya özen gösteren Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Melikgazi Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği Melikgazi Belediyesi Tınaztepe Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti.

YKS sınavına hazırlanan gençlerle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Büyükkılıç, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar temenni etti.

Gençler de Başkan Büyükkılıç’a gençlere özel yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ders çalışan gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Büyükkılıç, “Melikgazi Belediye Başkanlığı dönemimizde hayata geçirdiğimiz Melikgazi Belediyesi Tınaztepe Sosyal Tesisleri’mizi ziyaret ederek, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile bir araya geldik. Rabbim her birinin yolunu, bahtını açık etsin” diye konuştu.

İmza attığı hizmetler ve yatırımlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘genç dostu’ ödülü alan Başkan Büyükkılıç, gençlerin ve çocukların her zaman yanında yer alacaklarını söyledi.

Google+ WhatsApp