Futbol hakem ve gözlemcileri Osman Altun Futbol Turnuvası’nda sahaya çıktı

Futbol hakem ve gözlemcileri Osman Altun Futbol Turnuvası’nda sahaya çıktı

Futbol hakem ve gözlemcilerinin mücadele ettiği Osman Altun adına düzenlenen futbol turnuvası başladı. Turnuvanın açılış maçını İl Hakem Kurulu Başkanı ve Osman Altun’un oğlu Emre Altun yönetti.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi (TFFHGD) tarafından merhum hakem - gözlemci Osman Altun’un anısına yapılan futbol turnuvası başladı. Turnuvanın açılış maçı ise İl Hakem Kurulu Başkanı ve Osman Altun’un oğlu Emre Altun yönetti. Resmi müsabakalarda hakem ve gözlemcilik yapanlar bu turnuvada futbol oynuyor.
Yoğun ve stresli bir futbol sezonunun daha geride bırakıldığını ifade eden TFFHGD Başkanı Özgür Reha Alıcı, “Sezonun stresinin atılması adına bir aktivite organize etmek istedik, turnuvamızı da Kayserimizde uzun yıllar spor adına önemli çalışmalar yapmış olan hakemimiz - gözlemcimiz Osman Altun adına yaparak daha anlamlı hale getirmeyi amaçladık. Turnuvamıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
İl Hakem Kurulu Başkan ve Osman Altun’un oğlu Emre Altın da organize edilen turnuvayı çok anlamlı bulduğunu ifade ederek, “Turnuvanın düzenlenmesinde ve bu anlamlı günde hakemlik yapmama vesile olan herkese, özellikle dernek başkanımız Özgür Reha Alıcı’ya ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim” diye konuştu. Turnuva oynanan iki müsabaka ile başladı.

Google+ WhatsApp