Avusturyalı iş insanı Alexander Keckeis’den Kayserispor’a destek sözü

Avusturyalı iş insanı Alexander Keckeis’den Kayserispor’a destek sözü

Avusturya’da gurbetçiler aracılığı ile Kayserispor’u tanıyan iş insanı Alexander Keckeis, sarı kırmızılı kulübün Sivasspor deplasmanına giderken kulüp için de destek sözü verdi.

Avusturya’da yaşayan gurbetçi Kayserili Mehmet Ali Demir sayesinde Kayserispor’u takip etmeye başlayan iş insanı Alexander Keckeis, sarı kırmızılı takımın sezonun son maçında karşılaştığı Sivasspor maçını izleyip kulüp başkanı Ali Çamlı ile bir araya geldi. Kulübe maddi katkı sağlamak için başlatılan ‘Vefa Paketi’nden alan ve sarı kırmızılı takımın Sivas deplasmanında oynadığı müsabakayı izleyen Alexander Keckeis dün Başkan Ali Çamlı’ya ziyarette bulundu.  Kendi talebi üzerine kulübe sembolik olarak maddi kaynakta bulunan Avusturyalı iş insanının destek sözü de verdiği öğrenildi. 
Avusturyalı Alexander Keckeis’i Kayserispor ile tanıştıran gurbetçi Mehmet Ali Demir, “Ben Alexander Keckeis ile 10 sene önce tanıştık. Önceki yollar futbol oynadığı için izlemeyi sevdiğini biliyordum, Kayserispor maçlarını izlemeye davet ettim. Bunu gelenek haline getirdik. Bu nedenle Kayserispor’a büyük sempati duyuyor. İlk olarak 6 sene önce Kayserispor’un Sivasspor ile karşılaştığı maça getirmiştim, çok hoşuna gitmişti. Sezonun son maçına gelecektim sordum, kendi de gelmek istedi. Cumartesi günü Kayserispor’un Sivas deplasmanına gittik. Dün de Başkan Ali Çamlıile bir araya geldi” diye konuştu. 
ALEXANDER KECKEİS:  MADDİ MANEVİ DESTEĞİ DE VERMEYE DEVAM EDECEĞİM
Gurbetçi Mehmet Ali Demir’in tercümanlığını yaptığı Alexander Keckeis ise, “ Yaklaşık 3-4 gündür buradaydık. Kayserispor’a maddi olarak elimden gelen maddi manevi desteği de vermeye devam edeceğim” dedi.

Google+ WhatsApp