CHP’li Grup Başkanvekillerine, ‘Yerel seçimlere hazırlanın’ talimatı

CHP’li Grup Başkanvekillerine, ‘Yerel seçimlere hazırlanın’ talimatı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçim hazırlıkları başladı. Kayseri Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özer’in de katıldığı toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Genel seçimi alıyoruz, sizler de bir an önce belediye seçimlerine hazırlanın” talimatı verdi.

CHP Kayseri Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Ankara’da yapılan 25 büyükşehir belediyesi meclis grup başkanvekillerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı. Toplantıda, genel seçimler, yerel seçimler ve belediye meclislerinde yapılan çalışmaların bilgilendirmesi yapıldı, tavsiye ve öneriler sunuldu. 
 
Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iller arası diyalog ve bilgi paylaşım ortaklığı konusunu vurguladı. Kılıçdaroğlu, “Genel seçimi alıyoruz ve sizler de bir an önce belediye seçimlerine hazırlanın. Henüz 1,5 yıl var ama ortak proje geliştirin hazırlanın” talimatı verdi.  
 
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan, CHP Kayseri Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özer de, “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezimizde 25 ilin Büyükşehir Belediyesi grup başkan vekilleri olarak bugün toplandık. Genel başkan yardımcımız Seyit Torun, milletvekillerimiz Yaşar Tüzün ve Burhanettin Bulut ile yerel yönetimler ve meclis toplantıları hakkında çalıştay yaptık. Değerli grup başkan vekillerimiz ile birlikte görüşlerimizi tartıştık ve konuştuk. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp